Artikelschrijven
Image default
Gezondheid

Ongewenst zwanger

Het kan elke vrouw overkomen; zwanger raken zonder dat dit de bedoeling was. Het kan zijn dat u hier blij mee bent, ook al was het niet gepland. Maar in sommige gevallen is een zwangerschap echt niet gewenst en overweegt u een abortus. Deze beslissing is niet eenvoudig en het is goed om hier met mensen in uw omgeving te kunnen praten. Daarnaast kunt u rekenen op de professionele steun van abortuskliniek Bloemenhove. Al sinds 1971 staan we hier klaar voor meisjes en vrouwen die ongewenst zwanger zijn. U kunt bij ons niet alleen terecht voor abortus, maar ook voor advies en een luisterend oor.

Abortuskliniek Bloemenhove 

In onze abortuskliniek helpen we dagelijks vrouwen en meisjes die om welke reden dan ook niet voor een kindje kunnen zorgen en bij ons komen om hun zwangerschap af te laten breken. Elke situatie en elk verhaal is weer anders, en u kunt bij ons rekenen op begrip en een respectvolle benadering. Het team van Bloemenhove kliniek bestaat uit vrouwelijke specialisten die er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u zich op uw gemak voelt, vanaf het moment dat u binnenkomt totdat u weer buiten staat. Ook kunt u rekenen op goede nazorg. 

Behandeling

Bij Bloemenhove kliniek kunt u terecht voor abortus in het eerste en tweede trimester. Aan de hand van de duur van uw zwangerschap, wordt het soort behandeling bepaald. Bij een zwangerschap tot acht weken kan in de meeste gevallen gebruik worden gemaakt van de abortus pil. Is de zwangerschap verder gevorderd, dan wordt een zuigcurettage gebruikt of vindt een instrumentele abortus plaats. Meer informatie over de verschillende methodes kunt u op onze website vinden. Ook leest u hier ervaringen van vrouwen die u voor zijn gegaan in onze kliniek. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen, zodat we u persoonlijk te woord kunnen staan.

http://www.bloemenhove.nl/