Artikelschrijven
Image default
Gezondheid

Een zorgverzekering voor buitenlandse werknemers regelt u bij HollandZorg

Alle inwoners van Nederland zijn wettelijk verplicht om een zorgverzekering af te sluiten. Dat geldt ook voor buitenlandse werknemers die in een Nederlandse gemeente staan ingeschreven en tijdens hun verblijf in Nederland loonbelasting moeten betalen. In de meeste gevallen wordt de zorgverzekering voor arbeidsmigranten door de werkgever of het uitzendbureau geregeld, maar u kunt het als buitenlandse werknemer ook zelf regelen. HollandZorg is dé onafhankelijk specialist in zorgverzekeringen voor flexmigranten. U bent verzekerd van ruime vergoedingen, een hoogstaande service én een meertalige dienstverlening.

Europese zorgpas geeft recht op vergoedingen medische kosten

HollandZorg maakt het gemakkelijk voor zowel werkgever als werknemer. Er is een werkgeversportaal beschikbaar, waar werkgevers de polisadministratie van hun flexmigranten kunnen bekijken en waar ze eenvoudig buitenlands personeel kunnen aan- en afmelden. Alle arbeidsmigranten die bij HollandZorg een zorgpolis hebben afgesloten, krijgen een Europese zorgpas. Met deze EHIC-pas heeft u als flexmigrant recht op vergoeding van medische kosten in EU-landen, Zwitserland en de drie EER-landen Liechtenstein, Noorwegen en IJsland. Declaraties kunnen snel worden ingediend via een handige app van HollandZorg.

Zorgverzekering op maat, voor het hele gezin

HollandZorg heeft een zorgverzekering voor buitenlander in Nederland op maat. U kunt kiezen voor een aanvullende zorgverzekering en/of een tandartsverzekering. Ook al heeft u al een ziektekostenverzekering in het land van herkomst, u bent nog steeds verplicht om een zorgverzekering in Nederland af te sluiten. Dit geldt ook voor uw gezinsleden. HollandZorg heeft een online aanvraagmodule om voor uw hele gezin een passende zorgverzekering af te sluiten. Bent u geïnteresseerd in de zorgverzekeringen voor arbeidsmigranten van HollandZorg? Onze klantenservice beantwoordt al uw vragen en verzoeken. Bel ons op (+31 (0)570 687 123), vul het online contactformulier in of kom langs op ons kantoor in Deventer.

https://www.hollandzorg.com/nl