Artikelschrijven
Image default
Fotografie

Een immo fotograaf die inspirerende foto’s trekt

Wil je graag een immo fotograaf mooie foto’s van een huis, appartement of pand laten trekken, om het later te koop of te huur aan te bieden? Dan raden wij je Herman Desmet aan, een immo fotograaf met jaren ervaring. Hij helpt je bij je interieurstyling en trekt dan knappe foto’s van het interieur en exterieur van het pand dat je wilt verkopen.  Met kwalitatief materiaal maakt hij mooi afgewerkte foto’s. Wil je graag ook een interieurstyling laten doen? Geen enkel probleem voor deze immo fotograaf. Hij kleedt jouw pand aan zodat het er goed uitziet en dus ook meer huurders of kopers kan aantrekken. Zo kan jij een betere prijs vragen! Ten slotte heeft deze beeldenkunstenaar een drone ter beschikking, waarmee hij mooie luchtfoto’s trekt.

Hij maakt ook snedig gemonteerde bedrijfsvideo’s

Herman Desmet is niet enkel een immo fotograaf. Hij is ook een getalenteerd videograaf. Voor een leuke bedrijfsvideo, een frisse aftermovie van je evenement of een productvideo kan je ook bij hem terecht. 48 uur na de shoot krijg je al een afgewerkte, leuk gemonteerde video die je kan delen op je website of op sociale media en zo trek je potentiële klanten aan. Herman houdt zich altijd stipt aan de vooropgestelde deadlines en is een kei in het monteren van aantrekkelijk promomateriaal. Als je immo verkoop kan hij ook een 360° filmpje maken van je pand. Dit geeft de verkoop zeker en vast een boost! Met zijn ervaring en topmateriaal levert deze videograaf steeds opnieuw goed afgewerkte bedrijfsvideo’s.

Je krijgt altijd beeldmateriaal van de bovenste plank

Voor commerciële video’s, een hippe aftermovie of spectaculaire dronebeelden moet je bij deze videograaf zijn. Als immo fotograaf heeft hij een bijzonder goed oog voor wat verkoopt. Hij komt zijn afspraken altijd na en levert een afgewerkt product af dat jouw bedrijf ongetwijfeld de boost geeft die het nodig heeft! Bedrijf: Herman Desmet Fotografie