Artikelschrijven
Image default
Eten en drinken

Tips voor kant-en-klare cocktails: wat is lekker?

Bij BarBasille bestel je de lekkerste kant-en-klare cocktails online. Zo kun je genieten van pure verwennerij zonder dat je er zelf iets voor hoeft te doen. Binnen twee dagen bezorgt deze cocktailexpert jouw bestelling bij je thuis, waarna je heerlijk kunt genieten van je verfrissende kant-en-klare cocktails. Het kan zijn dat je gewoon eens een cocktail wilt uitproberen, omdat je er bijvoorbeeld nog nooit een geproefd hebt. Daarom volgen hieronder een aantal aanraders.

Looks Familiar: kant-en-klare cocktails met veel smaken

De Looks Familiar kant-en-klare cocktails worden gemaakt met agave, bitters, Picon, tequila en whisky. Dit bezorgt de drinker een rijk pallet aan smaken. Deze ijsgekoelde cocktail serveer je het best met een partje sinaasappel.

Eva is vol verlangen

De Eva cocktail bestaat uit de ingrediënten gin, jasmijn, vlierbloesem en bitters. De cocktail heeft een lekkere frisse afdronk, waar ook een bepaalde fruitigheid en zoetheid kenmerkend zijn. Een stukje limoen in het glas is bij deze cocktail onmisbaar.

Dronken monnik worden van wodka en hazelnoten

De Drunken Monk cocktail bestaat uit wodka met hazelnoten. Deze cocktail kun je het best met ijs serveren. De uitgeknepen citroen in je drankje zorgt voor een heerlijke frisheid bij de verder stevige smaak.

Mengeling van zoet en kruidig bij de Aviation

De cocktail Aviation heeft een kenmerkende lila kleur en bestaat uit gin, violet en Maraschino. Het is een mengeling van zoete smaken versus de kruidige smaken van de gin. Voeg een vleugje citroen toe en je kunt heerlijk even wegzweven.

 

Geniet van een explosie van smaken met de cocktail Bramble

Het drankje Bramble lijkt op het gepruttel van een baby, maar dat is dit allerminst. Deze cocktail bestaande uit gin en braambessen, moet geserveerd worden op de traditionele ijsschilfers en biedt je een zoete en fruitige maar ook kruidige smaak. Serveer het drankje in een whiskyglas met citroen en braambessen of frambozen. Ben je benieuwd naar de smaken van deze lekkere kant-en-klare cocktails? Bestel dan meteen in de webshop van deze cocktailspecialist!

https://barbasille.com/