Artikelschrijven
Image default
Eten en drinken

Een leverancier van verse eieren in Antwerpen

Als je op zoek bent naar een leverancier van verse eieren in Antwerpen, dan heb je het al gevonden. De Noordwateringshoeve in Wuustwezel is een echt familiebedrijf dat zich specialiseert in zowel de productie, als de verpakking en distributie van verse eieren. Met veel liefde en zorg worden deze eieren dagelijks verzameld en rechtstreeks naar jouw keuken gebracht. Als familiebedrijf hebben zij een lange traditie in het produceren van eieren van de hoogste kwaliteit. Hun passie voor landbouw en respect voor kippen maakt dat hun eieren de beste keuze zijn voor bewuste consumenten.

Ervaar zelf de rijke smaak van hun eieren

Bij De Noordwateringshoeve gaan ze nog een stap verder, want hier verkopen ze niet alleen eieren, maar ook andere zuivelproducten, zoals heerlijke jonge kaas, romige boter en smeuïge margarine. Al hun zuivelproducten worden natuurlijk met dezelfde toewijding en zorg geproduceerd als hun eieren. Zo kunnen zij jou verzekeren van de beste smaak en kwaliteit. Als trotse leverancier van eieren in de regio Antwerpen geloven zij sterk in transparantie en eerlijkheid. Ook mag je rekenen op een passende verpakking. Verse eieren kopen, doe je dus zeker met een gerust hart! Ervaar de ware smaak van verse eieren en breng ze naar jouw keuken! Daarnaast verkopen zij hun eieren in verschillende hoeveelheden. Zo kan je ervoor kiezen om eieren per zes of per tien te kopen, maar ook per dertig is mogelijk. Of wil je liever 180 of 360 stuks kopen, verpakt in een kartonnen doos? Bij De Noordwateringshoeve is dit mogelijk!

Kies voor hun eieren

Bij deze leverancier van eieren in Antwerpen is van alles mogelijk. Kom eens langs op hun bedrijf en aanschouw zelf hoe zij te werk gaan bij het produceren van hun eieren. Hier kan je zelf zien hoe hun kippen vrij rondscharrelen en hoe ze hun zuivelproducten met passie produceren. Geniet van hun eieren en andere zuivelproducten en neem vandaag nog contact met hen op!