Artikelschrijven
Image default
Entertainment

Werk samen en los het raadsel op bij deze escape room in België

Ben jij nog op zoek naar een leuke groepsactiviteit voor je familie- of werkgezelschap? Dan is een escape room misschien wel een hele goede suggestie. Het biedt namelijk de ultieme gelegenheid om de groep beter te leren kennen op een interactieve en speelse manier. De escape room wint daardoor steeds meer aan populariteit in België. Samen opgesloten worden in een kamer en vervolgens in teamverband naar de oplossingen zoeken zorgt ervoor dat je de uiteenlopende persoonlijkheden in je team echt leert kennen. Iemand is misschien wel heel goed in samenwerken terwijl een andere zich profileert als een echte leider. Voor bijvoorbeeld een groep collega’s is dit interessant om te ontdekken.

Waan je in andere werelden door de verschillende thema’s

Het leuke aan een escape room is uiteraard dat je meestal een achtergrondverhaal voorgeschoteld krijgt. Bij De Gouden Kooi in België kies je ook voor een escape room in een bepaald thema. Zo heb je de keuze om de wereld van de criminaliteit in te duiken. Daarbij kies je in de ene room voor de kant van de meesterdief, terwijl je in een andere room het recht laat zegevieren als detective. Voor de sciencefiction liefhebbers is het eveneens mogelijk om de grenzen van het universum te ontdekken in een ruimtereis. Ga op schattenjacht in room 1 van De Gouden Kooi of ontdek de legende van Sint-Rumoldus in room 5. De keuze is volledig aan jou.

Leg op tijd een datum vast

Om er zeker van te zijn dat jij en de rest van je gezelschap de leukste escape room in België genieten, is het belangrijk om op tijd te reserveren bij De Gouden Kooi. Dit kan online maar ook door telefonisch contact op te nemen met de medewerkers. Zij zorgen er dan voor dat de gekozen escape room helemaal klaar staat wanneer jij met je vrienden of collega’s langskomt. Leg daarom vandaag nog je datum vast en geniet van een leuke activiteit!

https://degoudenkooi.be/