Artikelschrijven
Image default
Entertainment

Vind voor uw evenementen de verhuur van de beste materialen

Wilt u van uw evenement een echt feestje maken? Dan heeft u zeker de materialen van deze verhuur in Hoogstraten nodig voor uw evenementen. Bij Martens Evenementen Service in Hoogstraten staan ze voornamelijk bekend om de ruime feesttenten die ze te huur hebben staan. Ze hebben echter nog veel meer dan alleen tenten in de aanbieding. Zij zorgen ervoor dat uw feest onvergetelijk wordt.

Geluids- en lichtinstallaties voor elk evenement

Elke feestje verdient wat verlichting. Bij Martens Evenementen Service hebben ze daarom leuke discoverlichting te huur voor maar 50 euro. Wie eerder een presentatie wilt geven in een grote tent, kan kiezen tussen twee schermen. Deze LED-tv schermen hebben haarscherpe beelden die perfect zijn voor elk businessevenement. Als u dus feesttenten te huur ziet staan bij dit ervaren bedrijf, vergeet dan zeker ook geen handig scherm erbij te huren. Deze verhuur heeft daarnaast ook nog geluidsinstallaties voor uw evenementen. Zoekt u een dj-installatie om de nieuwste hits op te spelen? Dan is er de professionele installatie met actieve RCF-speakerset en een dj-controller van het bekende merk Pioneer. Dit kost 250 euro om te huren. Wie eerder een kleinere muziekinstallatie wilt huren, kiest het best voor de QSC K10 speaker. Deze kan u steeds huren met boxstatieven en micro en kost bovendien slechts 40 euro. Profiteer van deze topkans.

Huur vandaag nog uw installaties

Martens Evenementen Services in Hoogstraten hebben duidelijk heel wat meer te huur dan feesttenten. Bekijk dus snel wat deze verhuur nog allemaal te bieden heeft voor uw evenementen. U kan namelijk ook bij hen terecht voor de inrichting van uw feesttent. Ze hebben een groot aanbod aan stoelen, tafels en versiering. Neem vandaag nog contact met hen op voor al hun diensten en producten. Wie weet organiseert u binnenkort het evenement of feest van het jaar dankzij hun interessante en kwaliteitsvolle materialen.