Artikelschrijven
Image default
Bedrijven

Onderzoek de vitaliteit van uw bedrijf

Het welzijn van uw werknemers, maar ook uw organisatie is van belang als u wilt doorgroeien tot een succesvol bedrijf. U wilt toch ook dat uw werknemers met plezier naar werken komen en voelen dat ze op de juiste plek zitten. Het moet inside-out in zijn geheel helemaal kloppen. U zult pas klanten aantrekken wanneer u werknemers in complete bedrijfsvisie en missie geloven.

Carrierepoort heeft een APK ontwikkeld voor uw bedrijf. Deze APK wordt ook wel de VitaliteitsAPK genoemd. Hierbij wordt er onderzoek gedaan naar de vitaliteit van uw bedrijf. Hier is het als eerst goed om te weten wat definitie van vitaliteit is. Vitaliteit is een stemming van energie. Waarbij hij/zij of de organisatie krachtig is. De mensen zich daarbinnen lekker in hun vel zitten en positief zijn over de toekomst en hier met energie op af gaan.

De vitaliteitsAPK is opgebouwd uit twee onderdelen namelijk de medewerkers vitaliteit en de organisatie vitaliteit. De medewerkers vitaliteit worden de medewerkers onder de loep genomen. Dit wordt gedaan aan de hand van tests die online worden afgenomen. Hierover krijgen de werknemers ook feedback in de vorm van een rapport. Dit rapport bestaat ook uit een advies in hoe hij/zij de persoonlijke vitaliteit kunnen verbeteren.

Zoals eerder is aangegeven bestaat het tweede onderdeel uit organisatie vitaliteit. Hierbij wordt er gekeken naar de structuur, cultuur, energie en performance van een bedrijf. Hierbij worden de bestuurders onder de loep genomen. Er wordt vervolgens een rapport gemaakt met het advies in hoe de vitaliteit van de organisatie er nu uitziet en hoe dit naar een hoger niveau gebracht kan worden. De vitaliteit van de werknemers zijn de puzzelstukjes van de vitaliteit van de organisatie. Hierbij is de vitaliteit van het personeel en dat van de organisatie sterk afhankelijk van elkaar. Dit is een dynamisch proces wat door middel van inzichten verbeterd kan worden.

http://carrierepoort.nl/