Artikelschrijven
Image default
Bedrijven

Belijning in het magazijn

Hoe maakt u uw magazijn een veilige werkomgeving?

Het is essentieel voor een magazijn dat het een veilige werkomgeving is. Er wordt namelijk hard gewerkt met verschillende grote machines. Het is om deze reden dat er een duidelijke structuur moet zijn waar deze machines rond kunnen rijden. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat er ook looproutes zijn waar het personeel kan rondlopen. Belijning magazijn is hiervoor de perfecte oplossing. Deze markeringen dienen onder hevige omstandigheden zichtbaar te blijven. Dit kunnen markering op de grond zijn, maar ook om palen of borden. In dit blog artikel willen we u graag meer vertellen over belijning in het magazijn.

Waarom is een duidelijke belijning magazijn nodig?

Een groot magazijn betekend dat er veel mensen en machines aan het werk zijn. Hierdoor is het van belang dat er een structuur in zit. Wanneer u namelijk door het magazijn loopt, wilt u niet voor een ongeluk komen te staan. Hierdoor is het van belang dat er duidelijke belijning magazijn is zodat machines en personeel precies weten waar ze wel en niet kunnen komen. Daarnaast zorgt een duidelijke structuur ervoor dat het personeel sneller en efficiënter te werk kan gaan. Veiligheid is natuurlijk het aller belangrijkste in het magazijn!

Belijning parking voor het bedrijf

Naast de belijning voor het personeel in het magazijn, is het ook belangrijk dat er rondom het bedrijf duidelijke belijning is. Een voorbeeld hiervan is belijning parking. Dit zorgt er namelijk voor dat alle auto’s precies weten waar ze moeten staan. Wanneer deze belijning er niet is, kunnen auto’s overal geparkeerd worden. Dit resulteert in een lastige situatie waar de ruimte niet optimaal benut wordt. Belijning parking zorgt er daarnaast ook voor dat de parkeerplaatsen veilig worden voor mensen en auto’s. Heeft u al een duidelijke belijning op de parkeerplaats?

https://www.ds-belijning.nl/parkeergarages/