Artikelschrijven
Image default
Beauty en verzorging

Een kostuum huren in deze kostuumwinkel bij Gent

In deze kostuumwinkel in Eeklo naast Gent kan je niet enkel kostuums op maat laten maken en kopen, je kan ze ook huren. Een kostuum kopen kan een serieuze investering zijn, en soms heb je het maar één keer nodig. In dat geval kan je zeer eenvoudig en relatief eenvoudig een kostuum huren in deze kostuumwinkel vlak bij Gent.

Het proces van een kostuum huren

Als je een kostuum wilt huren, spring je best al drie maanden op voorhand eens binnen in kostuumwinkel De Baerdemaeker. Op die manier kan je goed op tijd de collectie bekijken om te zien of er iets in jouw stijl tussenzit. Hiervoor maak je best een afspraak. Stel dat je tussen mei en september trouwt, ga je best vier maanden op voorhand al eens langs. Dat is namelijk best een populaire periode voor huwelijksfeesten. Ze raden je bij De Baerdemaeker ook aan om op voorhand goed te overleggen als koppel over welk kostuum je best kiest. Op die manier past het zeker bij de outfit van je partner en ontstaan er dus geen conflicten. Zodra je een keuze maakt noteren zij deze. Je kan volledig zelf kiezen wanneer je het kostuum gaat passen in deze kostuumwinkel vlak bij Gent. Doe dit best binnen de 14 dagen nadat je een keuze maakte, zodat de juiste maten goed op tijd gereserveerd kunnen worden. Het passen van een kostuum kan ook enkel op afspraak, dus neem goed op tijd contact op met de winkel. Er is één pasbeurt inbegrepen in de huurprijs van je kostuum, dus maak hier handig gebruik van. Je kan natuurlijk ook altijd kiezen voor een kostuum op maat in Gent, en dit laten maken bij De Baerdemaeker. Op die manier ben je 100% zeker dat het jou als gegoten past.

Haal je pak op tijd af

Een pak dat je huurt bij deze kostuumwinkel naast Gent, moet je een dag op voorhand afhalen, vanaf 15u. De huurprijs betaal je contant en op het moment van afhalen. Ook gebeurt er een laatste visuele controle zodat jij zeker bent dat jouw pak compleet  en volledig naar wens is. Het terugbezorgen van je gehuurde kostuum doe je een dag na de plechtigheid.