Artikelschrijven
Image default
Beauty en verzorging

Herstellingen bij juwelier in Bonheiden

Moet uw sieraad hersteld worden of wilt u een persoonlijk juweel laten ontwerpen uit oude juwelen? Aarzel dan niet om langs te gaan bij juwelier De Laet in Bonheiden. Voor allerlei soorten herstellingen of ontwerpen kunt u bij de ervaren juweliers en goudsmeden terecht. Bij het familiebedrijf zijn uw juwelen in goede handen. Met de grootste zorg en ervaring zorgen zij voor een gloednieuw resultaat en houden ze steeds rekening met uw voorkeuren en wensen. Zij controleren uw juwelen op slijtage, vervangen sluitingen, verkleinen of vergroten uw ringen, kettingen en armbanden en kunnen ook de stevigheid van het juweel checken.

U zit goed bij deze juwelier voor al uw herstellingen en ontwerpen

Heeft u veel goud of juwelen die u niet meer draagt? Breng ze dan zeker naar juwelier De Laet in Bonheiden. De ervaren juweliers kunnen uw juwelen volledig herstellen of een persoonlijk model ontwerpen en uw goud een nieuw leven geven. Of u nu een eigen ontwerp in gedachten heeft of u zich laat adviseren door de juwelier, zij betrekken u bij elke stap in het proces voor een uiterst uniek resultaat. Laat u verrassen door de expertise van de juwelier en de mogelijkheden voor het ontwerp. Op die manier hoeft u geen enkel juweel dat u dierbaar is verloren te laten gaan. Haal uw gouden juwelen dus van onder het stof en laat ze opknappen door een professional.

Creëer een herinnering om te koesteren

Wilt u een sieraad van een dierbare opnieuw dragen in een andere vorm? Dat kan in het atelier bij de juwelier in Bonheiden. Zij kunnen trouwringen laten samensmelten, ashangertjes maken, ringen omvormen tot kettingen en nog veel meer. Er gaat niets boven een gepersonaliseerd juweel dat u de kans geeft om herinneringen eeuwig te koesteren. Bij dit familiebedrijf behandelen ze elke klant en elk juweel met de grootste zorg en voorzien ze een persoonlijke aanpak. Doe een voorstel en samen bekijken ze met u alle mogelijkheden.