Artikelschrijven
Image default
Auto’s en Motoren

Minibus of auto huren voor een lange periode in Antwerpen

Waarom zou u een leasecontract tekenen, als u ook voor een lange periode een auto kan huren in Antwerpen? Bij Autoverhuur Meerschaert rekent u steeds op een flexibele service wanneer u een wagen gaat huren. Zij hebben verschillende filialen in Damme, Brugge en Assenede van waaruit ze u graag verder helpen. Een auto huren voor lange periode in Antwerpen was nog nooit zo gemakkelijk als bij deze experten!

Welke auto of minibus gaat u huren?

Wilt u een kleine auto huren om alleen op reis te gaan? Of bent u van plan om met het hele gezin er voor langere tijd tussenuit te gaan? Bij deze gespecialiseerde autoverhuur is het allemaal mogelijk. Bij deze onderneming in Antwerpen bieden ze de dienst om een auto te huren voor lange periode aan vanaf een periode van dertig dagen. U krijgt dan de mogelijkheid om te kiezen tussen het volledige wagenpark. Hierin staan enkele honderden verschillende auto’s. Ook minibussen vindt u hier terug. Deze zijn ideaal als u een groot gezin heeft of als u van plan bent om veel bagage mee te nemen. De keuze tussen de verschillende wagens is volledig aan u. Gaat u dus voor een personenwagen met acht plaatsen of een minibus met maar liefst twaalf plekken? Bij Autoverhuur Meerschaert in regio West- en Oost-Vlaanderen is alles mogelijk! U rekent bij hen bovendien op de voordeligste prijs voor de verhuur. In deze prijs zit bovendien een omniumverzekering en bijstand in heel Europa inbegrepen. U kan dus zonder zorgen op reis vertrekken!

Ga langs in een van de filialen

Heeft u interesse om een auto voor lange termijn te huren, maar bent u nog niet helemaal zeker hoe dit juist in zijn werk gaat? Dan gaat u het best eens langs bij een van de drie filialen van deze experten. De ervaren medewerkers leggen alles met veel plezier uit, zodat u exact weet wat u kan verwachten van hun verschillende diensten.

https://www.verhuurmeerschaert.be/nl