Artikelschrijven
Image default
Aanbiedingen

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER en zijn taken

Als administratief medewerker kun je op bijna elke afdeling werken. Hier kunt u algemene ondersteunende werkzaamheden uitvoeren en soms kunt u andere (meer specifieke) taken toevoegen. Maak een lijst van de vaardigheden die je nodig hebt en de carrièremogelijkheden als administratief medewerker.

Wat is jouw rol als administratief medewerker?

Als administratief medewerker op bijna elke afdeling maken managementtaken (zoals het afhandelen van post en e-mail, het beantwoorden van vragen van klanten of leveranciers, het opvolgen van bestellingen, het maken van rapporten, etc.) allemaal deel uit van uw werk. Sommige werkgevers vragen je ook om de receptie te verzorgen, facturen op te stellen, personeelsbeheer te ondersteunen en de website of het intranet up-to-date te houden … Je werkterrein hangt af van de afdeling, je werkgever en je eigen studies of het uitproberen van nieuwe dingen.

 

Het grootste voordeel van administratief medewerker zijn is dat je deze functies uitgebreid en flexibel kunt invullen. Computerwerk is echter een constante, zeker wanneer steeds meer bedrijfsprocessen zijn gedigitaliseerd. Vaak moet je ook samenwerken met collega’s in het team en andere serviceafdelingen.

 

 

gemiddeld salaris administratief
vindazo jobs
werken bij advocatenkantoor

https://www.administratieve-medewerker.be/p/taken-van-administratief-medewerker.html