Artikelschrijven
Image default
Woningen

EPC-bepaling vermelden op de plaatsbeschrijving bij uw vastgoedproject in Limburg

Bij het overnemen van een huis of het verhuren of verkopen ervan, wordt er regelmatig gevraagd naar hoe energiezuinig de woning is. Om een EPC-bepaling van uw woning te verkrijgen, kunt u contact opnemen met NRG Control uit Hasselt. Zij hebben meer dan dertig jaar bouwkundige ervaring en de nodige expertise om u energieprestatiecertificaten toe te voegen aan een grondige plaatsbeschrijving voor uw vastgoedproject in Limburg. Lees hieronder verder over wat een EPC-bepaling allemaal te bieden heeft.

Laat u bijstaan door professionals

Wilt u graag weten hoe energiezuinig uw woning is, dan kunt u bij dit bedrijf uw energieprestatiecertificaat aanvragen. Op dat certificaat kunt u onder andere terugvinden hoe goed de isolatie van de woning is, hoe zuinig de verwarmingsinstallaties zijn, de CO2-emissie en energiebesparende aanbevelingen. Dit alles kunt u als u dat wenste ook toevoegen aan de plaatsbeschrijving van uw vastgoedproject in Limburg. Deze EPC-bepaling laten uitvoeren, is bovendien ook bij de wet verplicht als u een huis of andere wooneenheid verkoopt of verhuurt in België. Dit bedrijf helpt u daar graag bij. Verder kunt u ook altijd bij hen aankloppen voor de EPC van gemeenschappelijke delen van een appartementsgebouw.

Een ruim aanbod aan diensten

Naast een EPC-bepaling kunt u bij dit bedrijf in Limburg onder andere ook nog terecht voor een plaatsbeschrijving voor uw vastgoedproject, als u een gerechtsdeskundige nodig heeft of nood heeft aan projectopvolging. Hun medewerkers staan ten alle tijden voor u klaar en zijn een erkende VLABEL-schatter. Neem daarom zeker een kijkje op hun website en ontdek op uw gemak alle diensten die ze aanbieden.

Vul jet contactformulier in voor meer info

Wilt u graag bijstand krijgen van de professionals van NRGY Control in Hasselt? Dan kunt u best contact met hen opnemen. Dat kunt u op verschillende manier doen. Zo kunt u hun contactformulier invullen, een e-mail sturen of telefonisch contact opnemen. Alle contactgegevens vindt u op hun website. Daar kunt u ook terecht voor meer informatie of prangende vragen over hun diensten en projecten.

https://www.nrgycontrol.com/