Artikelschrijven
Image default
Woning en Tuin

Bovengrondse zwembaden kopen

Bovengrondse zwembaden kunnen bijna elke achtertuin veranderen in een koele oase en zorgen voor een leven lang plezier voor uw familie en vrienden. Met zwembaden in verschillende maten en veel speciale functies, vindt u bij verschillende webshops zeker het beste bovengrondse zwembad dat aan uw behoeften voldoet.

Bovengronds zwembad kopen

De eerste stap tijdens het koopproces van het zwembad is het bepalen van de lengte en breedte (afmetingen) van uw achtertuin, zodat u kan beslissen voor welke afmeting zwembad u gaat winkelen. Als u een meetlint gebruikt in het gebied waar u uw bovengronds zwembad wilt plaatsen, kunt u bepalen welke maat en vorm het ideale bovengrondse zwembad is voor uw achtertuin. Alle bovengrondse zwembaden van OutAtHome zijn op voorraad en verkrijgbaar in verschillende vormen. 

Ronde bovengrondse zwembaden
Ronde bovengrondse zwembaden zijn verkrijgbaar in allerhande maten in diameter (van zwembadwand tot zwembadwand) en variëren in hoogte tussen van kinderbadjes tot echte zwembaden.

Ovale bovengrondse zwembaden
Ovale bovengrondse zwembaden zijn er in verschillende maten en variëren ook in hoogte. 

Hoogte van uw zwembad

Een andere optie om te overwegen bij het selecteren van een bovengronds zwembad is de hoogte van het zwembad (zwembadwand). Zwembadwanden variëren in hoogte en zijn verkrijgbaar in stevige semi permanente varianten. Ze kunnen het gehel jaar blijven stan. Deze baden kunt u ombouwen met een vlonder. Zo staat uw bovengrondse zwembad mooi in de tuin verwerkt!

https://outathome.be/product-categorie/water/zwembaden/bovengrondse-zwembaden/