Artikelschrijven
Image default
Winkelen

Reistas of trolley: wat past beter bij me?

Voor een weekendje weg of als handbagage voor een langere reis is een reistas erg handig. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een trolley te gebruiken. Ben jij benieuwd naar welke van deze er beter bij je past? In dit artikel geven we een aantal tips en zetten we de voor- en nadelen van een trolley en een reistas voor je op een rij.

Reistas

Een reistas of een weekendtas heeft als groot voordeel dat je hem helemaal vol kunt stoppen en dat de tas vaak wel een beetje meegeeft. Verder is een reistas makkelijk aan de hand vast te pakken en meestal zitten er twee handvatten en een lang schouderhengsel bij. Je kunt de tas dus op verschillende manieren dragen. Het nadeel van een reistas is wel dat het soms erg vervelend wordt om de tas te dragen. Door de omvang en het gewicht is een reistas niet geschikt om urenlang mee rond te sjouwen.

Trolley

Een trolley is handig als je niet zoveel kunt tillen of snel moe wordt, want een trolley heeft handige wieltjes en kun je dus achter je aan laten rollen. Vooral een trolley met 4 wieltjes eronder die je 360 graden kunt draaien is erg praktisch, want daarmee ben je erg flexibel en kun je moeiteloos alle hoeken om. Het nadeel van een trolley is vaak wel dat ze van een zwaarder materiaal zijn gemaakt, vergeleken met de meeste reistassen. Als je gelimiteerd bagagegewicht hebt of gewoonweg niet zulk zwaar bagage wilt, dan is het belangrijk om te letten op het gewicht van de trolley zelf. 

Kun je na het lezen van dit artikel nog steeds niet kiezen tussen een reistas of trolley? Gelukkig bestaan er ook reistassen met wieltjes eronder! Ideaal voor als je de ene keer liever een tas wilt en de andere keer een handig koffertje.

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO, keyword analyse en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan.

www.adbull.nl

https://www.marington.nl/koffers-trolleys/