Artikelschrijven
Image default
Winkelen

Mijn schoenadvies voor de lente

De lente is dus een paar dagen geleden begonnen en ik vind het persoonlijk altijd erg leukom dan weer andere kleding in mijn kast te hebben. Misschien hebben sommige mannengeen sterke voorkeur voor wat ze dragen en denken hier weinig over na. Wellicht kooptiemand anders het voor hen of hebben ze simpelweg te weinig geld voor nieuwe kleren. Hoedan ook, in dit blog zal ik je mijn keuzes voor de lente vertellen en onderbouwen waarom ikdaarvoor kies. Het kan dat ik een van de weinige ben die de meeste schoenen voor mannenmaar saai vind, maar de kleuren bruin zwart en andere simpele kleuren ben ik een beetjebeu. Ik wil graag lentekleuren en dan denk ik aan pastelkleuren waaronder geel, blauw, rooden andere kleuren. Voel je niet overweldigd door mijn smaak in kleuren. Van Bommelschoenen bevat daarin namelijk een gebalanceerde collectie.

De Veterboots

Deze schoenen hebben de gele kleur van een klein kuikentje bij Pasen. Deschoenen zijn, zoals beschreven, van licht geschuurd suède. De leren binnenkant van deschoen zorgt voor voldoende bescherming tegen regen en eventuele beschadigingen van deschoen. Daarbij ervaar ik het leer als een warm, maar toch luchtig materiaal. De schoen isnaar mijn mening redelijk geprijsd en maakt een goede indruk voor zowel een dag opkantoor als een dag in het park.

De Sneakers

Ben jij meer het flitsende type en hou je van energieke activiteiten waarbij je stevige encomfortabele schoenen wil, maar tegelijkertijd een beetje wil opvallen? Dan is dit model mogelijk wel wat voor jou! De schoenen hebben een rubberenonderkant en geeft met de vorm ervan extra vering. Als jij lekker wilt kunnen sprinten, danzal deze schoen je waarschijnlijk in de smaak vallen. Of als je bijvoorbeeld vaak te vindenbent op de skatebaan.

De Veterschoenen

Dit soort schoenen heeft net zoals het eerstgenoemde model ‘veters’. Maarhet model is een totaal andere verschijning. Allereerst is de buitenkant van de schoen nietvoorzien van een zachte suède laag, maar een ietwat hardere laag met een blauwe enzwarte miniprint met gaatjespatroon. Het schoentype heeft in mijn visie iets weg vanJazzschoenen. Dan hoef je uiteraard niet op Jazz te zitten, maar het oogt wel artistiek, vindik.

De Chelseaboots

Ben jij een persoon die altijd maar bezig is en zijn tijd zo efficiënt mogelijk wil gebruiken? Dan is dit type schoen echt een aanrader! Doordat de schoen geen veters heeft maareen elastische inzet, glijdt je gemakkelijk in je schoenen. Het kleine flapje aan hethiel-gedeelte maakt het nog makkelijker om je snel uit de voeten te maken!

https://www.vanarendonk.be/heren/floris-van-bommel-herenschoenen/