Artikelschrijven
Image default
Winkelen

De voordelen van een prepaidkaart voor online betalingen

Prepaid kaarten zoals Neosurf zijn een veelbesproken onderwerp. Ze worden ook steeds populairder bij consumenten. Prepaidkaarten bieden veel voordelen ten opzichte van traditionele debet- en creditcards. Je kan prepaidkaarten gebruiken als onderdeel van jouw bedrijfsstrategie. Prepaidkaarten zijn een uitstekende manier om de cashflow te beheren en klanten te belonen, maar ze kunnen ook worden gebruikt als loyaliteitsprogramma of als een manier om betalingsgegevens bij te houden.

Je budget beheren

Prepaidkaarten zijn net als gewone creditcards. Het enige verschil is dat je ze met geld oplaadt voordat je ze gebruikt. Hiermee kan je op verschillende manieren jouw uitgaven bijhouden. Je kan op elk moment zien hoeveel geld er nog op de kaart staat. Wanneer het saldo nul bereikt, is het gemakkelijk om te weten wanneer er meer geld moet worden toegevoegd of dat het tijd is om die kaart niet meer te gebruiken totdat er meer geld binnenkomt. Je kan ook bijhouden waar je je geld aan uitgeeft.

Je kan overal winkelen

Een prepaidkaart kan overal worden gebruikt waar creditcards worden geaccepteerd. Dit omvat online retailers en fysieke winkels. Met een prepaid debetkaart hoef je niet te betalen voor een fysieke winkel locatie om artikelen of diensten te kopen. Er zijn veel voordelen aan het gebruik van prepaid betaalpassen ten opzichte van traditionele bankrekeningen. Het belangrijkste voordeel is dat ze geen betaalrekening nodig hebben. Dit betekent dat je ze meteen kunt gebruiken zonder enige eerdere ervaring met bankieren of creditcards te hebben. Bovendien zijn prepaid debetkaarten veiliger dan andere betaalmethoden. Ze geven geen toegang tot jouw persoonlijke informatie en geld als iemand deze heeft gestolen.

Je hebt geen kredietgeschiedenis nodig

Als je nog nooit een creditcard hebt gehad, of als je kredietgeschiedenis niet zo geweldig is, dan is een prepaid debetkaart wellicht de juiste keuze voor jouw. Het goede nieuws is dat veel banken iedereen toestaan ​​een prepaidkaart aan te vragen. Sommige banken geven ze zelfs uit aan mensen met een slecht of geen krediet. Het beste van het krijgen van een prepaidkaart met slecht of geen krediet? Je kan deze op dezelfde manier gebruiken als elke andere betaalpas.

Je kunt late vergoedingen elimineren

Een van de grootste voordelen van het gebruik van een prepaidkaart voor online betalingen is dat je te late vergoedingen kunt vermijden. Voordat je te enthousiast wordt over dit voordeel, is het natuurlijk belangrijk op te merken dat je er nog steeds voor moet zorgen dat jouw betalingen op tijd worden gedaan. Als dat niet het geval is, kan je met geen enkele prepaidkaart te late vergoedingen of hoge rentetarieven vermijden.