Artikelschrijven
Image default
Wijn

De beste groothandel voor wijn en andere alcoholische dranken

In de horeca is het bijzonder belangrijk om een goede wijnleverancier te hebben. Maar hoe weet u nu welke de beste keuze is? Bij InVINity in Brussegem, regio Brussel, zit u sowieso goed. Deze groothandel van alcoholische ranken is ontstaan uit de fusie van twee wijnleveranciers, Vineplus nv en Wines and More bvba. Beide leveranciers hadden reeds veel ervaring en een grote expertise. Nu ze hun krachten gebundeld hebben, is hun expertise nog vele groter. Hierdoor kunnen ze hun klanten de beste dienstverlening aanbieden. Bij hen kunt u rekenen op betrouwbaarheid, kwaliteit en hulpvaardigheid. Kortom, ze hebben alles wat u in een groothandel van alcoholische dranken zoekt.

Wijn uit alle hoeken van de wereld

Bij de zoektocht naar de beste wijnleverancier let u waarschijnlijk in de eerste plaats op het assortiment. Deze groothandel werkt samen met tientallen producenten over heel de wereld om de beste alcoholische dranken te kunnen aanbieden. Zo kunt u bij hen verschillende soorten wijn bestellen uit maar liefst 10 verschillende landen. Of u nu Europese wijn zoekt of wijn uit Zuid-Amerika, zij hebben zeker een geschikte wijn voor u. Uiteraard hebben ze ook een heus gamma aan spirits. Ze adviseren u ook graag in de keuze voor uw dranken. Bovendien zijn ze enorm betrouwbaar. Wanneer er iets is, moet u hen maar gewoon contacteren en ze staan onmiddellijk voor u gereed. Ze letten ook heel erg op ecologie en duurzaamheid in hun productie en transport. Daarnaast houden ze ervan om steeds te innoveren.

Bestel alle dranken die u nodig heeft

Wilt u graag samenwerken met deze geweldige wijnleverancier? Neem dan snel contact met hen op. U vindt hun contactgegevens op hun website. Neem ook alvast een kijkje in hun bijzonder ruime assortiment. U kunt dan alvast beginnen nadenken over welke dranken u wilt aanbieden. Je zal er geen spijt van krijgen om met deze groothandel voor alcoholische dranken samen te werken!