Artikelschrijven
Image default
Webdesign

Wat kost een logo laten ontwerpen?

Een logo ontwerpen kan je een hoop kopzorgen geven. Als je al druk bent met je bedrijf en thuis vraagt je gezin ook nog wat aandacht, zit je niet in een creatieve bui die in een uurtje een pakkend logo oplevert. Je hebt zoveel andere dingen aan je hoofd, dat je dit er nu even niet bij kunt hebben. Zelfs als het je sterke kant is, kan het teveel van je tijd en energie vragen. Als het niet je sterke kant is, zoek je een manier om goedkoop logo laten ontwerpen.

Voordelen logo laten ontwerpen

Als je het ontwerp van je logo uitbesteed, huur je de deskundigheid van een ervaren ontwerper in. Je krijgt voor een vaste prijs trouwens niet alleen het logo, maar ook het originele bronbestand, dat je voor al jouw toepassingen kunt inzetten. Je investeert dan ook in het eindproduct, dat variabel gebruikt kan worden. Zodra je het bronbestand hebt, kun je dit op diverse manieren laten plaatsen, niet alleen digitaal op je website, maar bijvoorbeeld ook op de banner die je op de beurs wilt gaan gebruiken.

Andere voordelen professioneel ontwerp

Wat je ook kunt doen als je vlot aan de slag wilt, is ook je briefpapier, enveloppen en ander papierwerk voor je laten ontwerpen. Je vermijdt dan het gestunt met kopiëren, plakken en bewerken, wat meestal irritatie veroorzaakt, omdat het nooit in een keer goed lukt. Het logo is wazig of te klein of het blijft niet op dezelfde plaats als bij de envelop zitten. De echte creatieveling kan hier uren in het weekend aan knutselen, maar als je je tijd beter wilt besteden, zet je de professional voor jou aan het werk. Jouw eigen huisstijl heeft nu de juiste uitstraling en je kunt het zo vaak als je maar wilt laten afdrukken op elk soort kantooritem van papier.