Artikelschrijven
Image default
Vervoer en transport

Vind of word een chauffeur in Limburg

Ben je op zoek naar een chauffeur in Limburg? Of wil je hier graag aan de slag als chauffeur? Neem dan contact op met Transflexion, hét uitzendbureau voor de transportsector. Dit uitzendbureau is speciaal voor vrachtwagenchauffeurs en transportbedrijven. Als werkgever kun je Transflexion inschakelen voor flexibele werknemers. Erg handig wanneer je opeens veel opdrachten hebt en je eigen personeelsbestand niet voldoet. Alle chauffeurs zijn vakkundig opgeleid en Transflexion verzorgt alle planningen, administratie en facturatie. Zo ben je hier zelf geen tijd aan kwijt en kun je je volledig richten op het runnen van je bedrijf. Beginnende chauffeurs krijgen bij dit uitzendbureau de kans om werkervaring op te doen bij verschillende transportbedrijven. De aangeboden banen zijn meestal tijdelijk, maar Transflexion bemiddelt ook bij vaste aanstellingen.

Word jij fulltime vrachtwagenchauffeur in Limburg?

Wil je graag een fulltime baan als chauffeur in de regio Limburg? Bekijk dan de actuele vacatures van Transflexion! Dit uitzendbureau zorgt al jaren voor personeel in de transportsector en heeft dan ook een groot klantenbestand. Dit bureau is dan ook regelmatig op zoek naar fulltime vrachtwagenchauffeurs. Schrijf in op de website en blijf op de hoogte van de laatste vacatures in jouw vakgebied. Ben je geen vrachtwagenchauffeur, maar wil je dit wel graag worden? Volg dan een opleidingstraject bij Transflexion. Je komt hiervoor in aanmerking als je:

  • In Limburg woont
  • Een rijbewijs B bezit
  • Een goede kennis van de Nederlandse taal hebt
  • Een goede lichamelijke conditie hebt

Heb je interesse? Stuur dan je CV en motivatie naar Transflexion en wie weet ga jij binnenkort aan de slag als chauffeur in Limburg.

Altijd een baan in de transport die bij je past

Transflexion biedt verschillende opdrachten in de transport aan. Van bulktransporten tot distributie en van eendaagse klussen tot meerdaagse internationale transporten. Ook heeft dit uitzendbureau werk voor diverse vrachtwagenchauffeurs. Of je nu een bakwagen, bulkoplegger, mesttank of betonmixer bestuurt, voor al deze wagens zoekt dit bureau chauffeurs. Zo vind je altijd de baan die bij je past.

https://transflexion.nl/