Artikelschrijven
Image default
Vervoer en transport

Kenya Airways biedt gratis vliegtickets vanuit New York

Kenya Airways biedt gratis vliegtickets vanuit New York 

Onderzoekers over de hele wereld blijven obstakels en grenzen onder ogen zien terwijl regeringen hun buitenwijken sluiten en luchtvaartmaatschappijen hun vluchten opschorten. Eerlijk gezegd heeft Kenya Airways haar systeem met meer dan 70% moeten verlagen en zal het binnenkort al het wereldwijde verkeer stoppen. Langs deze lijnen biedt het vliegtuig, voor zijn laatste vlucht die de JFK-luchthaventerminal in New York naar Nairobi verlaat, gratis kaartjes aan voor Keniaanse inwoners die in budgettaire nood verkeren. 

De verklaring

De verklaring is eerder op de dag gedaan via een Twitter-bericht. Zoals als volgt wordt aangetoond, verklaart de tweet het idee van gratis passen voor Keniaanse inwoners die dringend behoefte hebben:

Kenianen die nu terechtkomen, moeten het opgenomen telefoonnummer bellen. De subtiliteiten van de vlucht zijn nu onduidelijk. Een 25 maart hulp van JFK naar NBO is in ieder geval geboekt, de heenvlucht is afgelast. De luchtvaartmaatschappij werkt mogelijk met een marginaal aangepaste dienstregeling met een uitzonderlijke vlucht die vandaag plaatsvindt. Als dat zo is, zou het vliegtuig in gebruik zijn een 787 met inschrijving 5Y-KZH.

Gestrande ontdekkingsreizigers over de hele wereld

Over de hele wereld lopen reizigers die dachten dat ze een halve maand niet thuis zouden zijn, het risico dat ze langer van huis zouden blijven. Dit komt omdat vliegtuigen over de hele wereld hun wereldwijde administratie hebben opgeschort vanwege toenemende reisbeperkingen voor de overheid.

Gisteren ontdekten we dat vliegtuigen Emirates en Etihad elke wereldwijde reis zouden moeten opschorten, aangezien de regering van de VAE ervoor heeft gekozen alle reizigersvluchten naar en uit het land te boycotten. Dit omvat reizigers die doorreizen.

Talloze ontdekkingsreizigers zijn zelfs niet in staat om hun vluchten opnieuw te boeken, omdat ze ongemak ondervinden bij het proberen contact op te nemen met de luchtvaartmaatschappij over hun specifieke omstandigheden. Eerlijk gezegd zijn de opmerkingen van Simple Flying enorm ondergedompeld in reizigers die scherp zijn voor begeleiding en gegevens met betrekking tot hun vluchten. Niet geschikt om expliciete gevallen aan te pakken, hebben we een artikel samengesteld met aanwijzingen over de stappen die ontdekkingsreizigers kunnen nemen.

Conclusie

Hoewel de luchtvaartmaatschappij de beweringen van reizigers met groot vertrouwen moet erkennen, is dit een opvallend vriendelijk en liberaal signaal tijdens een periode van ongelooflijke schaarste. De kosten van een last minute ticket op het laatste moment ‘op zijn best’ zouden oprecht duur zijn. Kaartjes voor een laatste vlucht die misschien niet lang of maanden niet doorgaat, zouden onmiskenbaar meer kosten. De laatste tijd zagen we Air Canada mastermind repatriëringvluchten vanuit Marokko, waarbij reizigers over het algemeen C $ 1.500 in rekening werden gebracht voor elk enkele richtingsticket.

De keuze van Kenya Airways is aanzienlijk progressief eervol, gezien de vage dagen die voor de luchtvaartsector in het verschiet liggen – inclusief Kenya Airways. Aangezien sommige luchtvaartmaatschappijen over de hele wereld hun langlopende administraties beginnen te ontspannen, zullen ze zeker weten hoe ze de laatste niet veel betalende reizigers vliegen voor weken of maanden.

https://flight-tracking.org/