Artikelschrijven
Image default
Telefonie

Waarom je een telefoon abonnement nodig hebt

Waarom je een telefoon abonnement nodig hebt

Veel mensen weten al dat een telefoon abonnement het allerhandigste is om op je telefoon te hebben. Daarom zijn hier een aantal redenen waarom het zo belangrijk is dat je GSM herladen ook blijft herhalen om een abonnement te houden of om data te houden. Als je geen abonnement, beltegoed of internet hebt, heb je kans dat je, wanneer je in een noodsituatie terecht komt, niet weet hoe je eruit moet komen zonder mobiele data. Hier zijn een aantal redenen waarom je het in de gaten moet houden, en waarom een telefoon abonnement zo handig en bijna onmisbaar is in de huidige samenleving.

Welke opties providers heb je?

Lycamobile als provider is flexibel en heeft veel keuze abonnementen voor wanneer je niet zeker weet hoeveel je nodig hebt. Je moet ook denken aan recharge Lycamobile, omdat dit een provider is die niet iedere maand een bedrag afschrijft. Je moet zelf je gebruik bijhouden, en opladen wanneer je nieuwe belminuten, sms’jes of internet nodig hebt. Zo kan je de Lycamobile plan tien euro kiezen met 400 nationale minuten (dus zolang je in Nederland blijft, anders meer), 500 nationale sms’jes en 1 GB internet of EU roaming. Bij roaming moet je er wel op letten dat je niet meer gebruikt aan internet dan je hebt, omdat je dan extra moet betalen.

Per keer gebruik, geen maandlasten

Je hebt ook opties waarbij je niet elke maand vast zit aan een abonnement. Zo heb je Jim, waarbij je Jim herladen opzoekt om geld op je abonnement te zetten, en dat verbruikt tot het op is en je nieuwe nodig hebt. Het fijne is dat de herlading 12 maanden geldig is, voor als je absoluut geen minuten of data gebruikt, maar je voor de zekerheid dit toch op je telefoon wil hebben staan. Dat kan natuurlijk prima, en dan heb je alvast data voor als je wel in die noodsituatie komt waar je het nodig hebt!