Artikelschrijven
Image default
Particuliere dienstverlening

Investeren in vastgoed op een veilige manier

Bent u het beu dat uw geld op uw spaarrekening maar niets oplevert? Dan zijn er heel wat manieren waarop u uw geld kunt investeren. Veel van deze manieren zijn echter niet veilig en zijn risicovol. Er is echter ook een veilige manier om te investeren, namelijk in het vastgoed van Center Parcs Vastgoed. Als onderdeel van Groupe Pierre & Vacances – Center Parcs, bestaat dit bedrijf al meer dan 50 jaar. Met meer dan 46.000 accommodaties en 8 miljoen gasten die jaarlijks hun parken bezoeken zijn ze dé Europese marktleider op het gebied van lokaal toerisme. Hoe kunt u dan bij hen in vastgoed beleggen? Lees verder en ontdek op welke manier u bij hen in vastgoed kunt investeren.

Koop een vakantiehuisje en geniet van vaste inkomen

Hoe gaat het beleggen in vastgoed bij dit bedrijf in zijn werk? U koopt allereerst een vakantiehuis op een van hun domeinen. Nadien sluit u meteen een huurcontract met hen af. Zij verhuren uw huisje op hun beurt weer door aan andere vakantiegangers. Wilt u zelf ook af en toe in uw huisje kunnen verblijven? Dat kan in het contract worden gezet! Wat is het voordeel van beleggen in hun vastgoed? Zodra het contract is getekend, hoeft u zelf niets meer te doen. Zij regelen zelf het contact met de gasten en verzorgen het onderhoud van uw accommodatie. U geniet gedurende de afgesproken termijn maandelijks van een gegarandeerd inkomen, onafhankelijk van de bezetting van uw huisje. Investeren in vastgoed was nog nooit zo gemakkelijk.

Kies voor veiligheid én winst

Wanneer u investeert, wilt u natuurlijk dat uw investering zo winstgevend mogelijk is. Maar u wilt ook te grote risico’s vermijden. Beleggen in vastgoed van Center Parcs Vastgoed is enorm veilig. Dankzij hun jarenlange ervaring weten ze als geen ander hoe ze de zaken moeten aanpakken. Ze werken bovendien samen met gerenommeerde partijen op financieel vlak zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt. Maak vandaag nog een afspraak bij interesse.