Artikelschrijven
Image default
Internet

Het nut van Telenet webmail

Als gebruiker van Telenet is het niet moeilijk om vast te stellen dat er tal van voordelen vasthangen aan het gebruik van de diensten van de telecomprovider. De provider is niet enkel bekend omwille van het ruime aanbod aan diensten dat men bij hen kan afnemen. Telenet speelt ook een rol als voortrekker op vlak innovatie en het beschikbaar maken van de beste telecommunicatiemiddelen voor een zo breed mogelijk publiek.

Het nut van webmail

Één van de telecommunicatiemiddelen die steeds meer wijd verspreid is, is webmail. Via webmail kan men communicatie ook op het digitale vlak op een snelle en handige manier voeren. Het is stukken sneller dan de traditionele post en het is handiger dan mondelinge communicatie, want men heeft automatisch alles op papier staan. Daarnaast is het nuttig dat men vanop meerdere locaties toegang kan krijgen tot webmail: zo houdt men steeds een goed overzicht.

Webmail van Telenet: voor wie is het weggelegd?

Ook Telenet biedt webmail aan en in tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, is het gebruik van webmail bij hen volledig gratis. Het wordt simpelweg als een gratis extra pluspunt aangeboden bovenop een abonnement. Dit wilt zeggen dat iedereen die een gebruiker is van diensten van Telenet, zonder bijkomende kosten gratis gebruik kan maken van webmail via deze Provider.

Hoe werkt Telenet webmail?

Maar hoe werkt Telenet webmail dan? Op het moment dat men abonnee wordt, krijgt men een login toegekend. Als men dan naar de homepage van Telenet surft en op ‘webmail’ klikt bovenaan het scherm, belandt men in het portaal om naar de mail te gaan. Het volstaat om daar de login in te voeren en men belandt in de mailomgeving, waar men op een simpele en gebruiksvriendelijke manier op een persoonlijke manier digitaal kan communiceren.

Je kunt je webmail van Telenet ook instellen op je hotmail of gmail account. Bekijk de video hoe dit moet voor hotmail (tegenwoordig Outlook):