Artikelschrijven
Image default
Hobby en vrije tijd

Samenwerken staat centraal bij deze teambuilding organisator uit België

Als u de leiding heeft over een team, dan weet u ongetwijfeld hoe de samenwerking onderling verbetert als u regelmatig een teambuilding in België organiseert. Een goede teambuilding activiteit dwingt uw personeel om samen te werken en doen ze dat niet, dan zal deze niet succesvol worden afgerond. Bij de activiteiten die ontwikkeld en georganiseerd worden door Corsendonk Support is samenwerking dan ook altijd een centraal thema. Zij zijn gevestigd in Vlaanderen, maar werkzaam in de gehele Benelux en Frankrijk. Neem uw team mee op een teambuilding in België of één van deze andere landen en deze organisator zorgt er niet alleen voor dat ze een onvergetelijke dag beleven, maar ook dat ze weer optimaal samenwerken en presteren.

Originele activiteiten

De activiteiten die door deze organisator aangeboden worden zijn allen origineel, uitdagend en uniek. Uw team doet mee aan een treasure hunt en moet een speurtocht volgen via foto’s of met een kompas. Een konijnenjacht is ook mogelijk. Zoekt u iets moderner, dan kiest u voor een activiteit die uw personeel door één van de schitterende steden van België leidt. Via een GPS gaan ze dan van opdracht naar opdracht tot ze alles hebben afgerond. En uiteraard is een escape room ook een uitstekende manier om samenwerking te stimuleren en om uw team dichter bij elkaar te brengen.

Stad, landgoed of een locatie naar keuze

Corsendonk Support is gevestigd in Turnhout, in Vlaanderen, waar ze ook een landgoed met klooster bezitten dat enkel voor hun eigen activiteiten gebruikt mag worden. Ze organiseren teambuilding in België, maar ook op hun eigen landgoed. Heeft u zelf een beter idee, breng dat dan ter sprake, want u kunt ook zelf een locatie uitkiezen voor uw teambuilding activiteit. Wat ook uw beslissing is, u weet zeker dat uw team naderhand weer gemotiveerd en verenigd op het werk verschijnt.

https://corsendonksupport.be/