Artikelschrijven
Image default
Hobby en vrije tijd

Ontsnappen uit een spannende escape game

Ben je samen met je vrienden of collega’s op zoek naar een toffe groepsactiviteit om de sleur van de restaurantbezoeken te doorbreken? Dan is een escape game zeker iets voor jou! Bij De Gouden Kooi in Mechelen laat je je opsluiten in een mysterieuze kamer. Lukt het jullie om binnen de 60 minuten te ontsnappen uit de escape room? Dat lot ligt volledig in jouw handen! Werk goed samen en ga zo inventief mogelijk te werk, alleen zo zal de deur voor jullie openen.

Speel de hoofdrol in een spannend verhaal

In de escape game moet je een reeks interessante en gevarieerde puzzels oplossen. Je hebt voor even het gevoel dat je de hoofdrol speelt in een spannend verhaal. Je kunt kiezen tussen vier verschillende kamers met gelijkaardige moeilijkheidsgraad, maar met elk een ander thema. De escape rooms zijn geschikt voor twee tot en met zes personen. In de eerste escape game ben je een avontuurlijke schattenjager die op zoek moet gaan naar de schat van Kalakmul. In de tweede escape game is jullie team een detectivegroep die op zoek moet gaan naar verdwenen kinderen. Heb je altijd al willen weten of je een goede dief zou zijn? Dat kan je ontdekken in escape game ‘De meesterdief van Mechelen’. In de laatste kamer ga je op verkenning naar een onbekende planeet. Lukt het je om thuis te geraken?

Boek meteen een kamer

Heb je zin in een uitdaging en wil je proberen ontsnappen uit een spannende escape game? Neem dan meteen contact op met de medewerkers van De Gouden Kooi uit Mechelen om een kamer te boeken. Wil je weten of er op de gewenste dag nog een kamer vrij is? Raadpleeg dan het online boekingssysteem. Heb je specifieke vragen of opmerkingen? Vul dan het contactformulier op de website in. De medewerkers helpen je snel verder!

https://degoudenkooi.be/