Artikelschrijven
Image default
Hobby en vrije tijd

Fietsen over de Veluwe

Nederland staat wereldwijd bekend om haar fietscultuur. Voor de meeste Nederlanders is fietsen dan ook een grote hobby. Bent u ook een echte fietsliefhebber? Maakt u graag prachtige tochten op uw fiets, mountainbike of wielrenfiets? Verken dan ook de Veluwe. Hier fietst u gemakkelijk van het ene landschap naar het andere landschap. Van stuifzandgebieden tot aan bossen en uitgestrekte paarse heidevelden – op de Veluwe is het allemaal mogelijk. Bovendien valt er onderweg genoeg te zien want dit gebied is rijk aan wild. Wist u dat u in de ochtenden en avondschemering grote kans maakt om everzwijnen te spotten?

Fietsen en overnachten

Wilt u graag de Veluwe ontdekken per fiets? Dan is het ideaal om uw dagje fietsen te combineren met een overnachting bij het van der Valk hotel op de Veluwe. Zo kunt u na een dag fietsen heerlijk ontspannen en hoeft u niet nog naar huis te rijden. Hotel Apeldoorn – de Cantharel beschikt over een breed kamerassortiment – van comfort tot aan luxe tuinsuites. 

Boekt u een 3-daags fietsarrangement op de Veluwe bij van der Valk hotel Apeldoorn- de Cantharel? Dan kan uw verblijf er al als volgt uitzien; nadat u wakker bent geworden in dit mooie hotel midden op de Veluwe sluit u aan bij het uitgebreide ontbijtbuffet.

Vervolgens is het tijd om uw fiets te pakken en een van de fietstochten te kiezen die het hotel aanbied. U kunt bijvoorbeeld op de Hoge Veluwe in alle rust trappend de natuur ontdekken. Dit natuurgebied zit vol met zeldzame dieren en planten. Wanneer u terugkeert van een dagje fietsen over de Veluwe, kunt u uitgebreid ontspannen in het hotel. Maak bijvoorbeeld gebruik van het wellness-gedeelte op de eerste verdieping. Of laat uzelf verwennen met een lichaam- of gezichtsbehandeling op de begane grond van het hotel.

Wat is er tot slot nog lekkerder dan uw dag afsluiten met een uitgebreid diner? Hier proeft u de regio met erkende streekproducten van de Veluwe. Na het diner is het tijd om heerlijk voldaan onder de wol te kruipen. Klinkt dit verblijf als muziek in uw oren? Bekijk dan de 2-daagse en 3-daagse fietsarrangementen bij Hotel Apeldoorn – de Cantharel. Meer informatie vindt u op onze website.

https://www.vandervalkapeldoorn.nl/