Artikelschrijven
Image default
Hobby en vrije tijd

Een zeilboot huren in Cadzand doe je hier

Ben je op vakantie in Zeeland en wil je graag een zeilboot huren? Dan wijzen we je graag in de richting van Channel Sailing in Cadzand-Bad. Dit verhuurbedrijf heeft al meer dan 25 jaar ervaring en kan jou dus zeker weten een fijne zeiltocht bezorgen op de Noordzee. Je kan er voor kiezen om voor de Nederlandse kust te blijven en zeehonden te spotten, of even langs de Belgische kust te passeren. Maar je hebt ook de optie om helemaal tot in Engeland of Frankrijk te varen. Alles is mogelijk!

Wat zijn de opties?

Dankzij het huren van een zeilboot bij dit bedrijf kan jij een spetterende dag op het water beleven of een langere vaartocht organiseren voor het hele gezin of samen met je vrienden. Als je een vaarbewijs hebt en de nodige training kreeg, kan je ook zelf aan het roer staan. Zo niet, geen enkel probleem want je krijgt telkens een gratis schipper toegewezen die maar al te graag met jou de zee opgaat. Ook kan je ervoor kiezen om te leren zeilen, als je dat graag zou willen. Dankzij de ervaren instructeurs van dit verhuurbedrijf kan jij binnen geen tijd zelf het roer in handen nemen en koers zetten in welke richting je maar wilt. Je leert alle vaardigheden die je nodig hebt om veilig met een zeilboot te kunnen varen, en wie wil dat nu niet? Wil je met een hele groep mensen de zee op? Dan heb je ook de optie om een regatta te organiseren en er een spannende wedstrijd van te maken.

Ook leuk met kinderen

Aangezien Channel Sailing zoveel ervaring heeft en je de optie hebt om een schipper mee aan boord te nemen, kan jij prima zeilen met kinderen op zee. Uiteraard moeten ze dan wel een zwemvest aan en is het belangrijk dat je goed oplet, maar dat kan allemaal geregeld worden. Neem contact op met het verhuurbedrijf en ontdek de mogelijkheden voor het huren van een zeilboot.