Artikelschrijven
Image default
Groothandel

Bij deze groothandel kunt u waterglazen laten bedrukken

Heeft u er ooit al aan gedacht om waterglazen te laten bedrukken voor uw bedrijf of vereniging? Dit is echt een aanrader. Het geeft uw bedrijf immers een zekere allure als u gepersonaliseerde spullen heeft. Bovendien is het bijzonder handig op bijvoorbeeld recepties of gewoon voor gebruik op de werkvloer zelf. Natuurlijk moet u dan wel weten waar u zulke waterglazen kunt laten bedrukken. Het beste bedrijf hiervoor is 5dcor. Zij hebben namelijk bijzonder veel ervaring met het bedrukken van verschillende soorten glazen en ze hebben een zeer ruim assortiment met glazen waaruit u kunt kiezen.

Een bijzonder ruime keuze uit waterglazen en andere glazen

Bij dit geweldige bedrijf kunt u niet alleen waterglazen laten bedrukken, maar ook veel andere soorten glazen. Van champagneglazen tot bierpotten, ze hebben het allemaal, en dit van absolute topmerken. U vindt bij deze experts glazen van de volgende merken:

–        Arcoroc

–        Bormioli Rocco

–        Chef & Sommelier

–        Cosy & Trendy

–        Durobor

–        Luigi Bormioli

–        Luminarc

–        Royal Leerdam

–        Schott Zwiesel

Er zal dus vast en zeker een glas in hun assortiment zitten dat u graag zou laten bedrukken. Zou u misschien toch nog een ander model van glas willen dat niet in hun assortiment zit? Vraag het hen dan zeker en dan zien ze wat ze voor u kunnen doen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Laat u verwonderen door het prachtige resultaat

Bent u benieuwd naar het volledige aanbod aan glazen van deze specialisten? Of vraagt u zich af hoe ze hun waterglazen precies bedrukken? Op hun website vindt u alle informatie die u nodig heeft. Ga er dus zeker snel heen en bekijk hun aanbod en hun leerrijke blog. Heeft u na het lezen van hun website toch nog bepaalde vragen? Vul dan zeker hun contactformulier in of bel hen eens op. Ze zullen al uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

https://www.5dcor.com/