Artikelschrijven
Image default
Financieel

Investeren in vastgoed

Vaak denken mensen ten onrechte dat het investeren in vastgoed enkel voor de rijkere klasse is weggelegd. Laat ons dit idee al meteen ontkrachten. Iedereen kan investeren in vastgoed, ook als u slechts over een beperkt budget beschikt. In dit artikel gaan we u verder overtuigen van deze stelling en ze ook effectief aantonen.

Laat uw spaargeld opbrengen

Een eerste vraag die u zich moet stellen, is of u tevreden bent met het rendement dat u momenteel op uw spaargeld genereert. Is het uw overtuiging dat dit wel het geval is, dan hebt u wellicht de voor u goede keuze gemaakt. Is dit niet het geval, dan kunnen wij u vast en zeker verder helpen.

De huidige financiële markt

We kunnen er niet om heen, de rentes op spaargeld zijn vandaag de dag historisch laag. Bovendien moet u er rekening mee houden dat omwille van de inflatie uw spaargeld eigenlijk in waarde afneemt in plaats van toe te nemen. De inflatie stijgt immers sneller dan dat u rente op uw spaargeld kan verdienen. Vanuit deze visie is het een verstandige keuze om inderdaad een zekere reserve aan kapitaal op uw spaarrekening te plaatsen voor onverwachte gebeurtenissen, maar ook om andere mogelijkheden te bekijken voor het andere deel van uw kapitaal.

Investeren in vastgoed als alternatieve vorm van sparen

In tegenstelling tot wat u misschien denkt, hebt u aan een kapitaal van ongeveer 25.000 Euro reeds genoeg om van start te gaan in het investeren in vastgoed in Bulgarije. Omwille van de lage aankoopprijzen van vastgoed in combinatie met een lage verkoopbelasting en notariskosten, is Bulgarije de plaats bij uitstek om te investeren in vastgoed. Kies je bijvoorbeeld voor een appartement aan de Zwarte Zee, dan bent u zeker van een mooie opbrengst van de verhuur ervan. U kan zelfs een bedrijf oprichten om het vastgoed op aan te kopen, wat het financieel nog interessanter maakt.

 

https://investeren-vastgoed-immo-bulgarije.propenda.be/investeren-in-vastgoed-met-beperkt-budget.html