Artikelschrijven
Image default
Financieel

Extra geld lenen voor een negatieve krediet score te vermijden.

Extra geld lenen voor een negatieve krediet score te vermijden is een bestedingsdoel die geldt voor veel mensen. Steeds meer mensen hebben schulden en ook steeds meer mensen raken in de schuldhulpverlening. Niet voor niets zijn er veel vacatures voor schuldhulpverlener. De gedachte van extra geld lenen voor aflossing van schulden is geen gekke gedachte. Wanneer u meerdere schulden heeft bij meerdere crediteuren kunt u het overzicht weleens kwijtraken. Vooral wanneer u verschillende betalingsregelen hebt lopen en de schulden alleen maar lijken op te lopen vanwege incassokosten. Een grote schuld bij één crediteur klinkt voor velen beter in de oren dan meerdere schulden bij meerdere crediteuren.

Extra geld lenen voor aflossing van schulden kan een oplossing zijn. Ons advies is echter om niet zomaar geld te gaan lenen. Het kan namelijk zo zijn dat wanneer u één grote lening afsluit u nog verder in de schulden komt. Geld lenen kost rente en dit weegt misschien niet op tegen een negatieve krediet score. Ons advies is daarom ook om samen met een schuldhulpverlener te kijken naar oplossingen. Misschien is extra geld lenen dan niet de oplossing.

Schulden kunnen ontstaan vanwege verschillende redenen. Zo kan een gokverslaafde schulden hebben, maar is extra geld lenen dan nu daadwerkelijk ook de oplossing. Misschien moet eerst de gokverslaving verholpen worden en ondertussen kan een schuldhulpverlener de schulden bekijken en beheren? Ook kan het zo zijn dat schulden zjn ontstaan vanwege een plotseling ontslag of een kapotte wasmachine. Er zijn verschillende redenen voor het ontstaan van schulden en ook kan het dus zo zijn dat er verschillende oplossingen zijn. Extra geld lenen kan een oplossing zijn, maar misschien dus ook niet.

Wanneer u schulden heeft kunt u hulp krijgen van een schuldhulpverlener. Ook kan een oplossing wellicht liggen bij een sociale lening. Een sociale lening is speciaal voor mensen met schulden. Een sociale lening kent een lage, of zelfs geen rente, en kan dan een ideale manier zijn van extra geld lenen.

Tot slot willen wij meegeven dat het hebben van voor een negatieve krediet score geen schande is. Wees eerlijk tegen uzelf en zoek ook hulp. Tijdig hulp zoeken kan helpen bij het voorkomen van nog meer schulden.

http://www.snelgeldlenenbinnen10minuten.eu/08/hoe-kan-je-je-krediet-score-verbeteren/