Artikelschrijven
Image default
Eten en drinken

Verras je personeel met lekker ijs uit Brasschaat

Viert je bedrijf binnenkort zijn zoveelste verjaardag en willen jullie alle werknemers eens extra in de bloemetjes zetten? Dan organiseren jullie misschien wel een groot bedrijfsfeest! En wat kan er niet ontbreken? Lekkernijen en desserts om je personeel met zoetigheid te verrassen. Als je bedrijf in de omgeving van Brasschaat ligt, kan je het best eens kijken op de website van colorsroomijs.eu voor lekker ijs. Dit bedrijf heeft een ruim assortiment aan lekkernijen die iedereen zal verblijden. Ze staan vooral bekend om hun ijs, maar hebben meer dan dat. Als je hun ijskar huurt voor op je feest, dan kan je zelf kiezen waarvan je wil smullen.

Een zoete verrassing voor alle werknemers

Als de ijskar van Colors langskomt op het feest van je bedrijf, zal je in een goed blaadje komen bij je werknemers. De ijskar heeft namelijk een ontzettend breed aanbod aan zoetigheden die perfect zullen smaken als dessertje of als lekkernij tussendoor. In de zomer is vooral het ijs uit Brasschaat heel populair. Dit ijs wordt gemaakt van verse hoevemelk en dat merk je. Ook binnen het ijs heb je ontzettend veel keuze. Ze hebben een breed aanbod aan soorten smaken. Van hele klassieke smaken tot de meest tropische of gekke smaken. Ben je niet zo’n fan van ijs of wil je de werknemers van je bedrijf rondom Brasschaat nog iets anders aanbieden? Dan biedt deze ijskar ook nog pannenkoeken, wafels, popcorn, slush en suikerspin.

Huur deze ijskar voor op je bedrijfsfeest

Wil je dat deze ijskar op je feest in Brasschaat staat om lekker ijs uit te delen aan je werknemers en collega’s? Vul dan het contactformulier van deze firma in of neem telefonisch contact op om je bestelling te plaatsen of om de ijskar voor op je feest te huren. Dit bedrijf contacteert je daarna terug om enkele praktische zaken te bespreken. Je kan daar meteen doorgeven welke lekkernijen je graag zou hebben op je bedrijfsfeest.