Artikelschrijven
Image default
Eten en drinken

Echt Belgisch bier bij deze bierbrouwerij nabij Geel

Bent u op zoek naar een Belgisch bier dat nog op een echt ambachtelijke wijze gebrouwen wordt? Dan vindt u in deze bierbrouwerij in Ten Aard, nabij Geel, precies wat u zoekt. Huisbrouwerij de Vliet is al sinds 1988 een begrip in de Belgische bierwereld. Hun streekbieren met rijke aroma’s zijn dan ook producten die stuk voor stuk gemaakt zijn met passie.  

Ambachtelijk bier op basis van een uniek familierecept

Het succes en de hemelse smaak van de Vliet-streekbieren zijn te danken aan een uniek familierecept. Dit recept is een nauw bewaakt geheim dat door de generaties heen is doorgegeven en door de tijd heen is verfijnd om de perfecte balans van smaak en karakter te bereiken. Van twee van deze bieren: de Vliet Tripel en de Vliet Aroma geven we hieronder graag meer uitleg.

Vliet Tripel

In 2019 besloot de bierbrouwerij in de buurt van Geel om met de Vliet Tripel deel te nemen aan de World Beer Awards. Dat werd meteen een gigantisch succes, want het werd meteen de winnaar van de bier-awards. De bierbrouwerij uit Geel mocht dus zo meteen de gouden medaille mee naar huis nemen. De jury prees dan ook de volmondige smaak en zoete afdronk van dit bier.

Vliet Aroma

Na 2019, was het in 2021 weer – en in dit geval letterlijk – prijs voor de Vliet Aroma. Op diezelfde World Beer Awards bekroonde de jury de Vliet Aroma als beste Belgisch aromabier. Dit amberkleurig en bittere biertje maakt gebruik van zachte hopsoorten en zorgt qua smaak voor zijn typisch evenwichtige karakter.

Bestel vandaag nog deze bieren voor in uw zaak

Wilt u de bierkaart in uw horecazaak uitbreiden met een assortiment van bekroonde bieren in België? Dan zijn de Vliet-bieren waar u voor moet gaan. Maar ook wanneer u uw biercollectie wil uitbreiden is een Vliet-biertje een uitstekende aanvulling. Wilt u meer informatie of wilt u een bestelling plaatsen? Bezoek dan de website van deze bierbrouwerij uit Geel voor meer info.