Artikelschrijven
Image default
Eten en drinken

Bestel bij deze groothandelaar de allerlekkerste traditionele zoetwaren

Bicobel uit Lokeren is een toonaangevende groothandelaar op gebied van traditionele zoetwaren. Bij dit familiebedrijf bestelt u de allerlekkerste zoetigheden die op ambachtelijke wijze bereid zijn. Als u op zoek bent naar een uitstekende groothandel voor snoep, zijn zij de beste keuze.

Een greep uit hun ruime aanbod

Er zijn veel traditionele Belgische zoetwaren die u bij deze groothandelaar kunt verkrijgen. Hier zijn een aantal voorbeelden:

  • Belgische chocolade: Chocolade is waarschijnlijk het meest bekende Belgische zoetwarenproduct. Daarom kan dit uiteraard niet ontbreken in het assortiment van deze groothandelaar.
  • Wafels: Belgische wafels zijn een populaire zoete lekkernij die zowel zacht als knapperig kunnen zijn. Er zijn twee soorten Belgische wafels: Brusselse wafels en Luikse wafels.
  • Speculoos: Speculoos zijn knapperige, licht gekruide koekjes die vaak worden geserveerd met koffie of thee.
  • Pannenkoeken: Pannenkoeken zijn een andere populaire Belgische lekkernij. Ze kunnen worden gevuld met zoete of hartige vullingen en worden vaak geserveerd met slagroom en chocoladesaus.
  • Nougat: Nougat is een zoete lekkernij gemaakt van suiker of honing, noten en eiwit. Belgische nougat is vaak zacht en romig.
  • Cuberdons: Cuberdons zijn kegelvormige snoepjes die ook wel “neuzekes” worden genoemd. Ze zijn gemaakt van suiker, gom en frambozensiroop.
  • Lekkerbekken: Lekkerbekken zijn kleine, langwerpige koekjes gevuld met amandelspijs en bedekt met chocolade.
  • Kletskoppen: Kletskoppen zijn dunne, knapperige koekjes gemaakt van suiker en amandelen.

Uiteraard vindt u nog vele andere traditionele zoetwaren bij deze groothandelaar. Wat al hun producten gemeen hebben, is dat ze op authentieke en artisanale manier bereid zijn en buitengewoon lekker zijn. Uw klanten zullen tevreden zijn!

Ga vandaag nog de samenwerking aan

Wilt u de heerlijke traditionele zoetwaren van deze groothandelaar aanbieden in uw zaak? Neem dan snel contact op met de medewerkers van dit bedrijf om de samenwerking te starten. U vindt alle gegevens die u nodig heeft op hun website. Ze kijken er alvast naar uit om met u samen te werken!

https://bicobel.be/NL/page/137/151/home.html