Artikelschrijven
Image default
Energie

Voor een optimale klimaatregeling in Sint-Niklaas rekent u op dit bedrijf

Wilt u uw bedrijfspand of woning op ideale kamertemperatuur houden? Dan moet u de oplossingen ontdekken die Wim Rossie bv uit Sinaai aanbiedt. Zij zorgen voor een optimale klimaatregeling in uw pand en komen daarvoor graag bij klanten langs in de regio Sint-Niklaas en de rest van Oost-Vlaanderen. Hieronder geven we twee redenen waarom het voor u nuttig kan zijn om beroep te doen op hun diensten.      

Efficiënter verwarmen met een warmtepomp

De installatie van een warmtepomp kan aanzienlijk helpen bij het besparen van energie in vergelijking met traditionele verwarmingssystemen. Een warmtepomp gaat namelijk warmte verplaatsen in plaats van het te genereren. Dat komt omdat een warmtepomp zijn warmte uit de buitenlucht of grond haalt en zo uw huis binnenbrengt. Bovendien kan u uw ecologische voetafdruk nog vele malen verkleinen, wanneer u uw warmtepomp op basis van hernieuwbare energie gaat aandrijven. Om die hernieuwbare energie op te wekken worden voornamelijk zonnepanelen gebruikt.  

Een betere EPC-score

Wilt u de waarde van uw huis verhogen? Een correcte klimaatregeling, dat u kan laten doen door dit bedrijf nabij Sint-Niklaas, is daarbij een eerste stap. De Vlaamse Overheid wil immers dat zoveel mogelijk woningen streven naar een A- of A+-label tegen 2050. Een lage EPC-score is daarbij cruciaal en een factor die reeds vandaag zeer bepalend is voor heel wat mensen bij de aankoop van een nieuwe woning. Het installeren van onder meer een warmtepomp kan uw EPC verbeteren door zowel de energie-efficiëntie van uw verwarmingssysteem als uw gebruik van hernieuwbare energie te verhogen.

Neem contact op voor een prijsvoorstel

Wilt u de klimaatregeling in uw woning in Sint-Niklaas of elders in Oost-Vlaanderen gaan verbeteren? Dan staat Wim Rossie bv u graag bij! Hun diensten beperken zich bovendien niet alleen tot particulieren, maar ook voor bedrijven kunnen ze heel wat betekenen. Neem vandaag contact met hen op voor een offerte op maat.

https://wimrossie.be/koeling-voor-voedingswaren-sint-niklaas/