Artikelschrijven
Image default
Dienstverlening

Zoekt u hulp voor uw archiefbeheer?

Heeft u een bedrijf, organisatie of bent u een overheidsinstantie? Dan heeft uw waarschijnlijk een hoop werk om al uw belangrijke documenten of stukken te klasseren, ordenen, inventariseren en te archiveren. Deze taken kunt u het best ook laten uitvoeren door een ervaren bedrijf met archiefspecialisten. Zo heeft u in Eisden bij Maasmechelen het bedrijf Dépot d’histoires dat u kan helpen met uw archiefbeheer of (kunst)historisch onderzoek. Zij zorgen voor het ordenen en verhuizen van archieven voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

Hoe gaat dit bedrijf te werk?

Als u het archief van uw bedrijf moet verhuizen, of heeft uw archief dringend een grote kuis nodig? Dan is de eerste stap om uw archief te inventariseren, ordenen en klasseren. Dépot d’histoires kan u helpen met het klasseren en archiveren. Voor ze hiermee starten, ruim ze eerst al uw documenten en bestanden op. Op die manier blijven alleen de belangrijkste stukken bewaard en wordt alle ruimte die u heeft optimaal benut. Deze opruim doet dit bedrijf op basis van een aantal eisen en selectielijsten van de Vlaamse Vereniging van Bibliotheken, Archieven en Documentatiecentra. Hierna start het inventariseren van uw archief. Zij creëren een overzicht van al het materiaal zodat u alles snel terugvindt. Tot slot gaat dit bedrijf er nog voor zorgen dat alles goed en degelijk bewaard kan blijven worden. Zo blijft de hele collectie beschermd tegen schimmels en verzuring. Wilt u in plaats van een papieren archiefbeheer een digitaal archief, dan kunt u uw hele collectie ook laten digitaliseren. Zij werken zowel met de programma’s die u al heeft maar kunnen ook een eigen softwareoplossing bieden door hun samenwerking met Archive-IT.

Doe beroep op dit bedrijf

Laat alles wat te maken heeft met het archiefbeheer van al uw stukken over aan deze ervaren firma. Zij zorgen voor een correct en overzichtelijk archief. Wilt u graag alle mogelijkheden krijgen? Vul dan hun contactformulier op en zij geven u de verdere informatie door. Voor u het weet heeft u eindelijk een ordelijk archief waar iedereen zijn weg in vindt.