Artikelschrijven
Image default
Dienstverlening

Your Business Online is een veelzijdig social media bureau

Wilt u uw social media activiteiten uitbreiden, maar weet u niet wat daarbij de beste strategie is? U kunt de hulp van een deskundige inschakelen. Er zijn genoeg social media bureaus met kennis van zaken. Bijzonder succesvol is Your Business Online. Het bedrijf bestaat 10 jaar en inmiddels werken er 12 mensen. Het interessante van Your Business Online is de veelzijdigheid. Het team heeft ervaring op alle belangrijke platformen: YouTube, Facebook, LinkedIn, Instagram en Twitter. Er is expertise in huis voor het ontwerpen van nieuwe pagina’s en het opfrissen van oude accounts. Het opzetten van een nieuwe strategie op meerdere kanalen tegelijk blijkt in de praktijk heel succesvol. Uw huidige klanten en potentiële nieuwe klanten komen u ‘overal’ tegen en concluderen dat u relevant bent. Een interessante actie met kortingen en / of cadeautjes aan de campagne koppelen, betekent dat uw volgers echt worden getriggerd.

Start van de samenwerking

Een samenwerking met social media bureau Your Business Online begint altijd met een kennismakingsgesprek. Dat kan bij Your Business Online in Bosschenhoofd (Breda International Airport) plaatsvinden, maar ook bij u op kantoor. De medewerkers van Your Business Online zullen vertellen wat er allemaal mogelijk is, met welke middelen, in welke vorm en tegen welke prijs. U kunt al uw vragen stellen. De eerste ontmoeting is vrijblijvend en kosteloos. Het is belangrijk dat er een wederzijdse klik is en dat weet u pas nadat u elkaar getroffen heeft.

Voor grote en kleine bedrijven

Your Business Online werkt voor kleine bedrijven, multinationals, ketens et cetera. Een recent project is dat voor Halfords.nl. Deze winkel voor auto- en fietsonderdelen heeft 27 fysieke vestigingen. De webshop is de laatste jaren steeds belangrijker geworden. Op maandbasis maken meer dan 100.000 personen gebruik van de online diensten van Halfords en dit mede dankzij de inzet van Your Business Online. Ze kwamen met het idee van maandelijkse acties. Advertenties op Facebook worden veelvuldig bekeken en er wordt steeds meer doorgeklikt naar de website van Halfords. Per maand trekt de site rond de 5500 bezoekers. De concrete verkoopcijfers voor de internettak zijn met 354% gestegen. Facebook marketing was voor Halfords ideaal om het gebruik van de online diensten uit te breiden.