Artikelschrijven
Image default
Dienstverlening

Uitgebreide brandverzekering voor bedrijven

Als ondernemer is het uw grootste nachtmerrie uw bedrijf ten onder zien te gaan door een brand of schade aan machinerie. Winsurances heeft de beste verzekeringen voor bedrijven zodat u zo veel mogelijk kan recupereren na zo’n drama. Als verzekeringsmakelaar voor bedrijven rond Waregem heeft het bedrijf al veel ervaring met het verzekeren van bedrijven.

Met een verzekering kom je niet voor problemen te staan

Met een machinebreukverzekering verzekert u uw bedrijf voor schade opgelopen door onverwachte machinebreuk. Dit kan schade zijn door het laten vallen van de machine, een onervaren operator of een simpele constructiefout. De machinebreukverzekering vergoedt het repareren van onvoorziene schade veroorzaakt daar één van deze redenen en meer. Daarnaast is ook een brandverzekering een onmisbare verzekering voor bedrijven. Met een brandverzekering bent u niet alleen verzekerd voor brand maar ook waterschade, schade door natuurrampen en elektriciteitsschade. Daarbovenop kan de brandverzekering voor bedrijven ook uitgebreid worden zodat uw bedrijf ook gedekt is voor schade door diefstal of vandalisme te hebben. Bij de brandverzekering kan u ook een geldverzekering aangaan om de diefstal van geld van het bedrijf te dekken. Er is zelfs een uitbreiding die schade aan uw werklaptop of -computer dekt zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kan. Kortom, u kan samen met de specialisten van Winsurances in Waregem een verzekering samenstellen op maat van uw bedrijf. Zo bent u optimaal beschermd en kan u met een gerust hart uw onderneming leiden.

Verzeker uw bedrijf voor machinebreuk en brandschade

Met een brandverzekering en machinebreukverzekering voor bedrijven bent u op het ergste voorbereid. U kan dus best een gespecialiseerde verzekeringsmakelaar onder de arm nemen om zeker te zijn dat uw dekking volledig klopt. Winsurances is zo’n makelaar die bedrijven in de regio Waregem helpt om hun verzekeringsplan volledig in orde te maken.  Zo hoeft u zich als ondernemer alvast geen zorgen te maken over verzekeringen. Maak snel een afspraak via hun website!