Artikelschrijven
Image default
Dienstverlening

Transport vanuit Antwerpen

Bent u op zoek naar een ervaren transportbedrijf in Antwerpen? Dan kan u bij S’Jegers in Geel zeker terecht met uw vraag. Met 150.000 vervoerde containers per jaar en al 25 jaar ervaring kan u er gerust vanuit gaan dat uw goederen veilig zijn bij dit bedrijf. De vrachtwagens van dit transportbedrijf rijden niet enkel in Antwerpen maar halen uw goederen op in heel België en brengen ze naar hun eindbestemming in heel Europa.

Transportfirma met een uitgebreide infrastructuur

Deze transportgigant heeft zo’n 300 trekkers en 600 containers. Daarnaast hebben ze ook nog huifwagens, kiepwagens en trekkers die uitgerust zijn voor koel- en vriestransport. Met een eigen herstelplaats en fumigatie-zone zijn de vrachtwagens en containers steeds in topconditie en volledig hygiënisch. Een eigen magazijnencomplex vervolledigt het plaatje. Wanneer u uw goederen ergens moet stockeren, dan kan dit perfect bij dit goed uitgeruste transportbedrijf. Eén van de grote pluspunten van S’Jegers is hun expertise in walking floor-transport. Dit soort transport bespaart u veel tijd omdat de bulk goederen door de hydraulische vloer automatisch uit de wagen worden geduwd. Het bedrijf is begonnen met het transport van zeecontainers in 1995 en breidt elk jaar verder uit. Hun jarenlange ervaring gecombineerd met het gebruik van de nieuwste technieken, zoals walking floor-transport, zorgt ervoor dat het bedrijf de ideale businesspartner is voor al uw transportnoden. Elke vrachtwagen is ook uitgerust met een tracker waardoor u steeds weet waar uw goederen zijn.

Ontdek de vele opties van deze gigant

Wegtransport van verschillende goederen, met een walking floor-transport of een kiepwagen, een koelwagen, dit bedrijf heeft het allemaal. Bent u onder de indruk van de uitgebreide infrastructuur van dit transportbedrijf? Dan kan u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Voor al uw transport over heel Europa vanuit Antwerpen kan u terecht bij deze transportexperts. Bij vragen kan u hen altijd opbellen of een e-mail sturen.