Artikelschrijven
Image default
Dienstverlening

Schakel een zwembadinstallateur uit het Waasland in

Voor de technische installatie van uw zwembad kan het een goed idee zijn om een zwembadinstallateur uit het Waasland in te schakelen. De ervaren vakmensen van STM Zwembaden uit Moerzeke  zorgen voor een complete technische installatie, van ontwerp tot plaatsing en het nodige onderhoud en advies achteraf. Op hen kunt u rekenen voor het totaalconcept, en indien nodig nemen ze ook uw tuin onder handen.

Zij regelen het totaalconcept

Wie ervoor kiest om een zwembad te laten installeren door een zwembadinstallateur in het Waasland, wil vaak meer dan enkel een zwembad. Ook de tuin moet vaak onder handen genomen, zodat het zwembad hier perfect in past. Bij het plaatsen van een zwembad wordt uw tuin altijd onder handen genomen. Om uw tuin onder handen te nemen kunnen zij voor u een tuin- en landschapsarchitect inschakelen om bijvoorbeeld sfeerverlichting of een wandelpad te integreren in het concept. Bovendien kan u er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een bijgebouw of poolhouse te plaatsen. Dit kan dienen als technische ruimte voor alle apparatuur die er bij een zwembad komen kijken, zoals de filter en dergelijke. Daarnaast kan dit ook een leuke eyecatcher zijn in uw tuin, of dienen als omkleedruimte met een unieke buitendouche bijvoorbeeld. Niets zo vervelend als kletsnat door uw huis moeten lopen na een heerlijke zwempartij. Deze vakmensen verzorgen heel het project van u, dus bespreek zeker al uw wensen met hen.

Hoe gaan ze te werk?

Tijdens een kennismakingsgesprek kunt u al uw wensen bespreken met een zwembadinstallateur in het Waasland. Of u nu een overloopzwembad wilt laten plaatsen of een bestaand zwembad wilt laten renoveren, het kan allemaal. Vertel hen wat er moet gebeuren en zij gaan aan de slag met een uitgebreid ontwerp, eventueel inclusief de tuin. Nadien zorgen zij voor een vlekkeloze plaatsing van uw zwembad en ook achteraf kunt u op STM Zwembaden rekenen voor het nodige onderhoud of advies. Neem snel contact met hen op!

https://stm-zwembaden.be/