Artikelschrijven
Image default
Dienstverlening

Met gietvloer bedrijf in Antwerpen kan je allerlei soorten werken uitvoeren

Het bedrijf voor een gietvloer, ABBI Industrie in regio Antwerpen, kan je niet alleen inschakelen voor het laten plaatsen van betonnen gietvloeren, maar ook voor andere bouwwerken. Zo kan je hun hulp inschakelen voor zowel het laten plaatsen van een betonnen gietvloer in de regio Antwerpen, maar ook voor de renovatie van je terras.

Geniet van hoge kwaliteitswerken

Door de slechte weersomstandigheden in ons land hebben terrassen en balkons het zwaar te verduren. Door het vele water van regenval en vorst kan het beton van terrassen scheuren vertonen. Het kan ervoor zorgen dat zelfs de hardste betonnen gietvloeren breken. Maar dankzij de expertise van ABBI Industrie in beton en herstellingen kan hier verandering in komen. Zij werken enkel met hoogstaand materiaal, waardoor scheuren geen kans krijgen in je beton. Ze gebruiken een unieke combinatie van cement met epoxy- acrylaat- of polyurethaanhars om jouw terras te herstellen zodat het terug voor jaren meegaat. Zij garanderen u prijs-kwaliteit materiaal waardoor jouw terras de komende vijftien jaar geen krimp geeft. Vooraleer ze aan de herstelling beginnen, gaan ze eerst op zoek naar de oorzaak van de schade. De aangetaste delen worden verwijdert tot ze aan de gezonde bodem komen. Daarna kan je weer nieuwe betonnen gietvloeren laten plaatsen.

Herstel je betonnen terras

Ben je op zoek naar een herstelbedrijf van je gietvloer in regio Antwerpen? Schakel dan hun expertise in. Zij herstellen niet enkel binnenvloeren, maar ook terrassen, balkons en galerijen. Ze komen allemaal op hetzelfde neer en vragen dus dezelfde verzorging. Bij beschadiging heeft het een nieuwe decoratieve deklaag nodig. Hoe simpel het ook lijkt, raden zij aan om bij een terrasherstel door een vakman te laten uitvoeren. Wil je graag weten of jouw betonnen gietvloeren nood hebben aan een herstelling? Neem dan contact met hen op of neem alvorens een kijkje op hun website. Vraag vrijblijvend en gratis een offerte aan voor jouw betonnen gietvloeren te laten plaatsen en geniet van echt vakmanschap.