Artikelschrijven
Image default
Dienstverlening

Een handgemaakte urne uit keramiek kopen

Wanneer je op zoek bent naar een mooi eerbetoon aan een overledene, kan je er altijd voor kiezen om een urne te laten maken uit keramiek. Je hoeft ook niet verder te zoeken naar een onderneming die dit voor u doet. Kunstenboetiek is een eenmanszaak, uitgebaat door Veerle Buytaert, die zich hierin specialiseert. Ze is altijd al graag creatief bezig geweest en zet haar passie ook nu nog steeds verder door in klei beelden te maken voor urnen. Op die manier hoopt ze een meerwaarde aan het leven te bieden met haar prachtige urnen.

Een urn voor jouw geliefde huisdier

Huisdieren zijn kompanen die je het liefst jouw hele leven lang bij je zou houden. Er komt helaas een moment dat zij je zullen moeten verlaten. Heel wat mensen kiezen er dan voor om hun huisdier op een serene plek in de tuin te begraven. Wil je echter liever een fysieke herinnering aan jouw huisdier bijhouden? Dan kan je jouw trouwe vriend laten cremeren om deze nadien in een van de keramieken dierenurnen te plaatsen. Op die manier blijft je geliefde huisdier altijd bij jou. Bij Kunstenboetiek vind je alvast verschillende soorten dierenurnen waartussen je kan kiezen. Wil je bijvoorbeeld een bolletje met een beeldje van een hond erop? Of ben je eerder op zoek naar een kattenurne? In dat geval kan je bijvoorbeeld een unieke urne uit keramiek bestellen die geglazuurd is met ijzeroxide en licht blinkende glazuur. De afbeelding van de kat en de kleine poezenpootjes aan de zijkant zorgen voor een elegante afwerking.

Laat een ontwerp op maat maken

Wil je wel graag een urne uit keramiek kopen, maar zie je niet meteen een model dat past bij jouw wensen of verwachtingen? Dan kan je altijd terecht bij Kunstenboetiek om een urne op maat te laten creëren. Ze ontwerpt immers meer dan alleen urnen voor katten of honden. Op die manier heb je steeds de mogelijkheid om de assen van jouw trouwe vriend op te bergen in een stijlvolle en serene urne.