Artikelschrijven
Image default
Dienstverlening

Bezoek deze fietsenwinkel vlakbij Leuven met elektrische fietsen

Ben je op zoek naar een fietsenwinkel in Heverlee, nabij Leuven, met een breed aanbod aan elektrische fietsen? Dan zit je goed bij Alec Bike Store. In deze fietsenwinkel staat een enthousiast team voor je klaar om jou zo goed mogelijk verder te helpen. Ze leren je graag beter kennen als fietser en ontdekken zo met jou waar je juist naar op zoek bent. Naast elektrische fietsen vind je in deze fietsenwinkel vlakbij Leuven ook een ruim assortiment aan gewone fietsen, mountainbikes, fietsaccessoires en nog veel meer.

De voordelen van een elektrische fiets

Een elektrische fiets is de laatste jaren enorm populair geworden en dat heeft een aantal heel goede redenen. Ten eerste is zo’n elektrische fiets enorm praktisch. Je kunt er lange afstanden mee afleggen zonder al te veel inspanning te moeten leveren en daarbovenop heb je geen last van files. Bovendien heb je geen parkeerproblemen op drukke plaatsen. Daar komt nog eens bij dat een elektrische fiets milieubewust is. Ze produceert amper 2% van wat een wagen uitstoot aan CO². En naast goed voor het milieu, is het ook voor jou gezond. Ook al krijg je wat hulp van een batterij, je blijft toch in beweging en je bent in de buitenlucht. Bovendien kan je een elektrische fiets ook als gewone fiets gebruiken, en dan valt de hulp van de batterij weg. Tot slot is zo’n elektrische fiets ook nog eens stukken goedkoper dan een wagen. De aankoop kan dan wel prijzig zijn, maar dankzij zijn lange levensduur is zo’n fiets de investering absoluut waard.

Ga langs in de winkel

Wil je graag meer weten over elektrische fietsen of ontdek je graag het volledige aanbod van deze fietsenwinkel in de buurt van Leuven? Ga dan zeker eens langs bij Alec Bike Store en laat je bijstaan door hun gepassioneerde medewerkers die jou maar al te graag helpen bij je keuze van een nieuwe fiets of fietsaccessoires.

https://www.alecbikestore.be/