Artikelschrijven
Image default
Cadeau

Hoe een Rubiks kubus op te lossen – schema’s voor beginnersfoto rubiks kubus ijs Rubik’s kubus – De meest populaire puzzel van het millennium! Velen vochten om de montage van de kubus, waarbij ze uren, dagen, weken doodden om dit moeilijke maar opwindende probleem op te lossen. Maar niet veel slaagden erin. Het bleek echter dat het oplossen van de Rubiks kubus helemaal niet moeilijk is.
Er zijn speciale algoritmen die weten welke, je kunt gemakkelijk in zeer korte tijd een kubus verzamelen. En daar hoef je niet eens een genie voor te zijn!

Als je het algoritme volgt, zul je slagen. Tegelijkertijd is het absoluut niet belangrijk hoe de kubus werd gedemonteerd.
Voor iedereen die geïnteresseerd is in de geschiedenis van ’s werelds beste puzzelspel, raad ik aan om een ​​heel interessant artikel te lezen.

Eenvoudig algoritme voor het oplossen van Rubiks kubus 3×3
STAP 1 – hoe de Rubiks kubus correct te verzamelen – schema’s;
STAP 2 – montage van een 3×3 kubus voor beginners;
STAP 3 – Montageschema van Rubik’s kubus;
STAP 4 – hoe je leert hoe je een kubus verzamelt;
STAP 5 – verzamel een 3×3 kubusdiagram met afbeeldingen;
STAP 6 – formules voor het oplossen van een 3×3 Rubiks kubus;
STAP 7 – de manier om de rubiks kubus op te lossen.

We hebben voor u de gemakkelijkste algoritmen voor beginners verzameld om de Rubiks kubus op te lossen. Als je niet halverwege stopt en naar stap zeven gaat, ben je zeker dat je de Rubiks-puzzel hebt voltooid.

Als je de 3×3 kubus gemakkelijk kunt oplossen, kun je proberen om op te lossen
Rubiks kubus 4×4 – montageschema
STAP 1 – we verzamelen een kubus 4 x 4 montageschema;
STAP 2 – diagram van de Rubiks kubus met pijlen;
STAP 3 – het eenvoudigste montageschema;
STAP 4 – universeel montage-algoritme;
STAP 5 – het eenvoudigste algoritme voor het oplossen van kubussen;
STAP 6 – het gemakkelijkste schema om te monteren;
STAP 7 – eenvoudig om de rubiks kubus op te lossen;
STAP 8 – schema 4×4 kubussen voor kinderen;
STAP 9 – het algoritme voor het oplossen van de kubus in het Russisch.

Rubik’s Cube 5×5 – formules in afbeeldingen

Het is tijd om de 5v5-puzzel te voltooien. Het is gemakkelijker dan de 4v4-puzzel. Ga naar de formules!

STAP 1 – de gemakkelijkste manier om een ​​Rubiks kubus van 5×5 op te lossen;
STAP 2 – Rubiks kubus 5×5 montageschema;
STAP 3 – het samenstellen van een Rubiks kubus 5×5 voor beginners;
STAP 4 – Rubiks kubus montageschema 5×5 voor beginners;
STAP 5 – hoe je een 5×5 Rubik’s kubus op de gemakkelijkste manier oplost;
STAP 6 – leer hoe u de Rubiks kubus 5×5 in fasen kunt oplossen;
STAP 7 – foto hoe je de Rubiks kubus 5x5x5 in fasen oplost;
STAP 8 – hoe leer je een kind om een ​​5×5 Rubiks kubus in fasen te verzamelen;
STAP 9 – instructies voor het monteren van een Rubiks kubus 5 bij 5;
STAP 10 – oriëntatie van de zijblokjes in 5×5.

Gemakkelijke manier om Rubiks kubus 3×3 op te lossen

De Rubiks kubus, uitgevonden in 1974, is nog steeds een populair amusement. Al in 1982 vond het eerste internationale evenement voor snelle assemblage plaats. Elke keer worden er nieuwe records gevestigd.

photo – de robot heeft de Rubiks kubus 3×3 opgelost Maar vandaag worden ze niet alleen door de mens bereikt. Er waren ook robots betrokken bij het verbeteren van de snelheid en optimalisatie van het oplossen van de puzzel. De ontwikkeling van programma’s op dit gebied heeft veel succes gehad. Nu kan iedereen die de software op zijn computer of telefoon wil gebruiken, de puzzel in een paar ogenblikken oplossen. Moet je je toevlucht nemen tot het oplossen van de puzzel met behulp van programma’s of vertrouwt je op de oude bewezen methoden op basis van formules en algoritmen? Laten we het een keer proberen

 

Rubiks kubusrecord

2018 wereldrecordhouder voor het oplossen van de Rubiks kubus 3×3 Voorheen is de kampioen in het oplossen van de kubus een inwoner van de Verenigde Staten – Lucas Etter. Hij, op 14-jarige leeftijd, loste deze puzzel op in 4,90 seconden. Overigens lag hij 0,35 seconden voor op zijn voorganger.)

En in 2018 was er in Melbourne een nieuw wereldrecord voor het oplossen van een 3x3x3 Rubiks kubus – 4 en 22 honderdsten van een seconde. Het werd geïnstalleerd door de 22-jarige Australiër Feliks Zemdegs (geboren op 20 december 1995 in Melbourne).

 de nieuwe wereldrecordhouder in speedcube 2018 op 24 november 2018 in China tijdens het “Wuhu Open 2018” -toernooi, Du Yusheng vestigde een nieuw record met een resultaat van 3,47 seconden.

 

In de competitie van robotsystemen is het beste resultaat volgens onbevestigde rapporten 0,887 seconden. Natuurlijk zal een gewoon persoon die een kubus wil verzamelen, dergelijke indicatoren niet zonder veel moeite van zijn kant kunnen bereiken.

 

Maar hoe leer je deze puzzel snel op te lossen? U kunt maandenlang volhardend en ijverig trainen. Maar er is een andere benadering. U kunt de programma’s gebruiken. Ze zijn ontwikkeld op basis van algoritmen die zijn ontworpen om de puzzel optimaal op te lossen met zo min mogelijk zetten. Deze methode bespaart u langdurige trainingen. Het enige dat overblijft is om de applicatie te gebruiken en het programma zal alle zetten voor je berekenen. 

Los de Rubiks kubus online op met je gegevens

De meest bekende van deze programma’s is een applicatie genaamd Mistr Kostky. Het is geschreven door Martin Spanel. De applicatie kan iedereen helpen om een ​​Rubiks kubus in ongeveer 20 zetten op te lossen. Het meest interessante is dat dit programma werkt in augmented reality. Dankzij de camera’s, de software

 

rubiks kubus


https://breinbrekers.be/