Artikelschrijven
Image default
Bloemen

Gebruik bloemenmanden voor openbare bebloeming

De ideale manier om prachtige openbare bebloeming te realiseren, is het gebruik van bloemenmanden. Bij Monteflores, gelegen in Malle, vindt u tal van mogelijkheden voor deze vorm van bebloeming. Van groot tot klein en in grote of kleinere oplages; zij denken graag met u mee om de ideale groenvoorziening en bebloeming voor uw gemeente te realiseren. Het team heeft al meer dan tien jaar ervaring in het vullen en verzorgen van bloemenmanden die gegarandeerd lang mooi blijven. Het gehele proces wordt in eigen hand gehouden, van de kweek tot het transport en uiteindelijk de verzorging van de openbare bebloeming. Zo weet u zeker dat het uiterlijk van uw gemeente in goede handen ligt.  

Een all-in formule voor de groenvoorziening in uw gemeente

Er zijn tal van mogelijkheden voor een succesvolle samenwerking voor de openbare bebloeming van uw gemeente door Monteflores. De keuze voor deze mogelijkheden heeft u in eigen hand. Wilt u enkel de bebloemingselementen kopen en deze zelf naar wens vullen en onderhouden, dan bieden zij u deze mogelijkheid. Ook wanneer u wel de volledige gevulde elementen wilt hebben, maar het onderhoud zelf wilt uitvoeren, is dat mogelijk. Wilt u geen omkijken hebben naar de openbare bebloeming die geplaatst wordt? Dan kiest u voor de all-in formule van het bedrijf. De naam zegt het al: alles is inbegrepen, van opplanten, plaatsen en begieten tot het onderhouden van de manden. Hiermee heeft u een prachtige groenvoorziening in uw gemeente zonder met uw handen in de aarde te hoeven.

Informeer naar de mogelijkheden

Zoekt u een mogelijkheid om een frisse uitstraling te geven aan uw gemeente? Dan is openbare bebloeming een goede eerste stap. Het is namelijk zeker een investering die het geld waard is. Wilt u een indicatie krijgen van de kosten hiervan? Dan kunt u eenvoudig een offerte aanvragen bij deze specialisten via www.monteflores.be. Deze is geheel vrijblijvend.