Artikelschrijven
Image default
Bedrijven

Werfborden eenvoudig online bestellen

Runt u een bouwfirma? Dan zijn werfborden ideaal om te laten zien welke projecten u uitvoert. Werfborden hangen immers bij de bouwplaats, zodat voorbijgangers meteen zien wat voor werk uw bedrijf uitvoert. Een beter visitekaartje is er niet! Daarnaast zijn de borden ook perfect om te plaatsen bij point-of-sale-locaties. Wilt u graag werfborden online bestellen? Dat kan tegenwoordig heel eenvoudig via de webshop van Creafor, een bedrijf gevestigd in Lokeren, België. Hier kiest u uit verschillende soorten borden en plaats u er gemakkelijk uw logo en tekst op.

Kies uit verschillende vormen en formaten

De werfborden zijn standaard rechthoekig, maar u kunt ook een andere vorm kiezen. Daarnaast kiest u uit verschillende standaardafmetingen, zoals 35 x 50 cm, 40 x 60 cm en 50 x 70 cm. Zo krijgen uw werfborden zeker de gewenste uitstraling. Moeten de borden bovendien weer en wind doorstaan? Dan is het slim om een beschermvernis en zeilringen in de vier hoeken te laten aanbrengen. Hierdoor zijn de borden beter bestand tegen weersinvloeden en blijven ze langer mooi.

Diverse kleuren en materialen

Bij Creafor zijn heel veel kleuren mogelijk. Zelfs fluorescerende, reflecterende en fosforescerende kleuren behoren tot de mogelijkheden! Zo vallen uw borden extra goed op. Bij het online bestellen van werfborden kiezen klanten meestal voor golfpolypropyleen, maar in bepaalde gevallen kunt u ook voor dibond of forex kiezen. Met die laatste twee materialen blijven uw borden langer in goede staat.

Allerlei soorten borden

Naast werfborden kunt u bij dit bedrijf nog veel meer andere soorten borden online bestellen. Denk bijvoorbeeld aan naamborden, parkingborden en wegwijzers. Ook reclame- en werfpanelen behoren tot de mogelijkheden. Net zoals verschillende soorten banners en displays. Bezoek de website, bekijk de mogelijkheden en bestel in een paar klikken. Neem bij vragen gerust contact op met de klantenservicemedewerkers, want zij helpen u graag verder.

https://creafor.be/