Artikelschrijven
Image default
Bedrijven

Waar moet je op letten bij het kopen van een tractor in Antwerpen?

Een nieuwe tractor kopen in regio Antwerpen is niet altijd even gemakkelijk. Er zijn namelijk heel wat verschillende zaken waar je op moet letten. Daarbovenop kan de prijs van een nieuwe tractor snel hoog oplopen. De deskundige medewerkers van WVT Agri in Berlaar helpen je daarom met veel plezier verder. Zij hebben doorheen de jaren namelijk al heel wat ervaring opgedaan en weten alles dat er te weten is over agrarische toestellen. Vraag hen zeker om advies!

Hoe ziet jouw volgende tractor eruit?

Heb je ervoor gekozen om een occasie tractor te kopen bij dit bedrijf in Antwerpen? Dan zijn er enkele dingen waar je zeker dient naar te kijken bij de aankoop. Zo ben je zeker dat je de tractor koopt die het best bij jouw wensen past. Een eerste belangrijke factor is het aantal draaiuren. Een occasie heeft natuurlijk al wel wat werk achter de boeg, maar sommigen hebben al wat meer uren gedraaid dan anderen. Als tweede zijn er ook nog de breedtes van de tractoren. Afhankelijk van de grootte van je veld en het soort gewassen dat je groeit, zal je een andere breedte van tractor kopen. Als je niet zeker bent welke werkbreedte je juist nodig hebt, dan helpen de ervaren medewerkers van deze onderneming je zeker verder. Op die manier vind je snel het perfecte model voor jouw gewassen. Wie weet rijd jij binnenkort over je veld met een van de topmerken, zoals Fendt, Deutz of SAME. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden die zijn in hun winkel ter beschikking hebben. Ontdek de andere opties op hun website: wvtagri.be

Koop online een nieuwe tractor

Een tractor kopen was nog nooit zo gemakkelijk als bij deze specialisten in Antwerpen. Ze helpen je snel verder bij het kiezen en adviseren je waar nodig. Dankzij hun grote aanbod vind je zeker en vast wat je nodig hebt voor de volgende oogst. Neem snel contact met hen op als je nog met vragen zit. Dit kan door hen te bellen of een e-mail te sturen.