Artikelschrijven
Image default
Bedrijven

Schakel deze winterdienst in voor uw bedrijf in Oost-Vlaanderen

Wilt u de veiligheid van u en uw werknemers kunnen garanderen tijdens de gure wintermaanden? Dan kunt u rekenen op Winter Services. Zij hebben een uitgebreide winterdienst en voorzien u graag van strooizout om gladheid te bestrijden. U kunt hen ook inschakelen voor het ruimen van sneeuw op openbare of privé-wegen, voetpaden, parkings en bedrijfsterreinen. Op die manier zorgen zij voor veilige omstandigheden op de weg, ook bij uw bedrijf.

Hou uw bedrijfslocatie veilig

Tussen 1 november en 31 maart staat deze firma voor u klaar met hun winterdienst om u van strooizout te voorzien in Oost-Vlaanderen en regio Antwerpen. Ze kunnen zowel sneeuw komen ruimen als zout strooien, maar u kunt via deze firma ook een zoutkist laten leveren zodat u een eigen voorraad hebt en niet telkens iemand moet inschakelen om te komen strooien. Ze zorgen er heel de winter voor dat belangrijke toegangswegen en parkings van uw bedrijf sneeuw- en ijzelvrij zijn. U kunt kiezen voor een formule die wordt aangepast aan elke locatie en uw persoonlijke behoeften. Zo heeft u de optie om te kiezen voor een abonnement, zowel voor het ruimen van sneeuw als het strooien van zout. Met een abonnement betaalt u een vast bedrag per maand, afhankelijk van de locatie waar u zich bevindt. U krijgt bovendien voorrang in geval van sneeuw en ijzel, dus u zult nooit lang moeten wachten tot uw locatie sneeuw- en ijzelvrij wordt gemaakt.

Een vast tarief

U moet natuurlijk niet persé voor een abonnement kiezen, want deze winterdienst in Oost-Vlaanderen kan u ook een vaste prijs aanbieden voor het leveren van strooizout en het ruimen van sneeuw. Deze prijs hangt af van de grootte van het terrein dat bestrooid moet worden, maar ook de ligging en hoe gemakkelijk de locatie bereikbaar is spelen mee. Voor het ruimen van sneeuw wordt er met een uurtarief gewerkt. Neem contact op met Winter Services voor meer informatie.