Artikelschrijven
Image default
Beauty en verzorging

Zo krijg je volle lippen

Volle lippen je ziet ze overal in de media. Bekende mensen die op de ene op de andere dag opeens volle hebben. Kylie jenner is hier een goed voorbeeld van. Kylie jenner staat ook wel bekend als het zusje van Kim Kardashian. Op de een op de andere dag vulde sociale media zich met foto’s van haar lippen. Ze waren ineens veel voller. Vanaf dat moment lekken vrouwen opeens obsessief bezig te zijn met hun eigen lippen en het voller doen lijken van hun lippen.

Voor het voller doen lijken van de lippen bedenken mensen de apartste uitvindingen. Zo werd er een vacuüm apparaatje ontwikkeld voor de lippen. Met dit apparaatje konden de lippen vacuüm worden gezogen waarna de lippen zich opzwellen. Veel mensen filmden zichzelf toen ze dit apparaatje gebruikte maar het ging heel vaak mis bij mensen. Lippen zwollen op een ongezonde manier op met bloeduitstortingen als gevolg. Mensen smeerden ook aparte zalfjes op hun lippen om ze te doen opzwellen. Niet wetende dat ze onwijs ongezond was en ook een ongezonde reactie erop zouden krijgen. Ook zijn er mensen die hun lippen laten spuiten met botox bij niet erkende cosmetische bedrijven.

Laat je niet gek maken. Als je vollere lippen wilt kun je volle lippen krijgen met fillers. Dit zorgt voor een natuurlijke look. Maar laat jezelf absoluut niet gek maken van wat je op tv ziet. Je doet er goed aan om eerst onderzoek te doen naar de verschillende aanbieders. Ook is het aan te raden om recensies te lezen en foto’s te bekijken van mensen die de behandeling al een keer hebben ondergaan. Hierdoor weet je waar je aan toe bent. Ook kunnen de artsen je tijdens het consult goed adviseren wat voor behandeling het beste bij u past en wat voor gevolgen deze zullen hebben. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

http://faceland.nl/